ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 21η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ – 33η ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

                                                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                        21η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

                  33η ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι

Α) Η Τελετή Έναρξης της 21ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023.

Β) Η 33η Αμφικτιονία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντικής Αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθεί στην όμορφη πόλη της Καστοριάς, σε μια συνδιοργάνωση των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών που δραστηριοποιούνται στο Νομό και των αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μέσα από τις επανειλημμένες συναντήσεις των ενδιαφερόμενων με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας και με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Π.Ο.Σ.Ε.Α. κ. Χρήστο Πρωτόπαπα, εξετάστηκαν όλες οι παράμετροι που απαιτούνται για την ανάληψη της διοργάνωσης όπως ορίζει ο εσωτερικός κανονισμός της Ομοσπονδίας και  ανακοινώνεται επίσημα η πραγματοποίηση της 33ης Αμφικτιονίας, στην Καστοριά, 20, 21 & 22 Οκτωβρίου 2023.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών θα σας κρατάει ενήμερους για κάθε πληροφορία που θα προκύπτει καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Με εκτίμηση,

                                 Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α.          

          Ο Πρόεδρος                                                                              Ο Γενικός Γραμματέας

 Χρήστος Εμ. Πρωτόπαπας                                                               Θεολόγος Χρ. Ζώτος

 

Κοινοποίηση
Scroll to Top