ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ

Αγαπητέ Πρόεδρε και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,

σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση με Υγεία και Ευτυχία στις Οικογένειές σας. Αποδείξαμε στους αρμόδιους Φορείς και στην Ελληνική Κοινωνία την έμπρακτη συμβολή μας στην κρίση που διέρχεται το Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας αυτή τη περίοδο λόγω του κορωνοιού.

Να είστε βέβαιοι πως τουλάχιστον βοηθήσαμε σε σημαντικό βαθμό, με όλες μας τις δυνάμεις, να καλύψουμε τις χαμένες μονάδες αίματος και να συμπληρώνεται σε μεγάλο βαθμό με αίμα η Εθνική Δεξαμενή.

Οι τριάντα και πλέον Σύλλογοι Μέλη της Π.Ο.Σ.Ε.Α., κυρίως στην επαρχία, συνεργάστηκαν αρμονικά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις τοπικές Υπηρεσίες Αιμοδοσίας για να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Η Ομοσπονδία από την πλευρά της αγωνίστηκε να εξασφαλίσει υγειονομικό υλικό, το οποίο ήδη παραλάβατε όλοι εσείς που πραγματοποιήσατε μέχρι σήμερα Εθελοντικές Αιμοδοσίες. Να είστε βέβαιοι πως η προσπάθεια για εξασφάλιση υγειονομικού υλικού έχει θετικά αποτελέσματα και εντός λίγων ημερών θα παραλάβετε και νέες ποσότητες του απαραίτητου υγειονομικού υλικού.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως στην πατρίδα μας υπάρχουν ακόμη ευαισθητοποιημένες διοικήσεις ιδρυμάτων, φορέων και φυσικών προσώπων που ακούνε τις εκκλήσεις μας κάθε φορά για παροχή βοήθειας, προς την Ομοσπονδία και τους Συλλόγους Μέλη της .

Αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι σας διαβεβαιώνουμε πως η πολιτεία παρακολουθεί και επιβραβεύει τις προσπάθειες που κάνουμε και συμβάλουμε στο να ξεπεραστεί το πρόβλημα της έλλειψης Αίματος. Θέλουμε από καρδιάς να σας ευχαριστήσουμε και να σας παρακαλέσουμε αυτή η προσπάθεια που καταβάλουμε να μην ελαχιστοποιηθεί αλλά αντιθέτως να δυναμώσει περισσότερο για να είμαστε βέβαιοι πως οι χρόνια πάσχοντες Θαλασσαιμικοί και άλλοι ασθενείς δεν θα μείνουν αμετάγγιστοι.

Σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και σας ευχαριστούμε για όλα.

Με εκτίμηση,

                                        Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

              Ο Πρόεδρος                                                                                    Η Γενική Γραμματέας

       Χρήστος Εμ. Πρωτόπαπας                                                               Ευαγγελία Ιωαν. Κλούρα

Κοινοποίηση
Scroll to Top