ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Περιοδεία Προέδρου Π.Ο.Σ.Ε.Α. κ. Χρήστου Πρωτόπαπα στην Κεντρική & Βόρεια Ελλάδα για την ανάπτυξη δράσεων που αφορούν την Εθελοντική Αιμοδοσία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιοδεία Προέδρου Π.Ο.Σ.Ε.Α. κ. Χρήστου Πρωτόπαπα στην Κεντρική & Βόρεια Ελλάδα για την ανάπτυξη δράσεων που αφορούν την Εθελοντική Αιμοδοσία

Στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ενημερωτικής Εκδήλωσης που πραγματοποιεί η Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας (Ε.Ο.ΘΑ.), στην Καρδίτσα, για τη Θαλασσαιμία και τη Δρεπανοκυτταρική Νόσο, στις 5-7 Μαΐου 2023 και η οποία τελεί υπό την Αιγίδα της Π.Ο.Σ.Ε.Α., θα παραστεί ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Πρωτόπαπας, με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό.

Πριν την άφιξή του στην Καρδίτσα, την Πέμπτη 4 Μαΐου, θα συναντηθεί με εκπροσώπους των Συλλόγων και Φορέων του Νομού Ιωαννίνων στα Γιάννενα καθώς και με τους Διευθυντές των Υπηρεσιών Αιμοδοσίας της περιοχής.

Με την ευκαιρία της παραμονής του στην Βόρεια Ελλάδα θα παρευρεθεί στο Skywalker Plus – Your Festival που διοργανώνει η Skywalker, το οποίο πραγματοποιείται στη Λάρισα, στο Fashion City Outlet, το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 από τις 11:00 έως τις 20:00 και στο οποίο η Π.Ο.Σ.Ε.Α. συμμετέχει με δικό της σταντ. Επίσης θα συναντηθεί με το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης και με εκπροσώπους των Συλλόγων και Φορέων της περιοχής.

Την Κυριακή 7 Μαΐου θα παρευρεθεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας Ημαθίας «Η Αγάπη», ο οποίος θα απονείμει τιμητικές διακρίσεις στους Εθελοντές Αιμοδότες.

Κατά την επιστροφή του προς Αθήνα θα συναντηθεί με εκπροσώπους των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Μαγνησίας.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Σ.Ε.Α. κ. Ιωάννης Παπαχρόνης καθώς και ο Αναπληρωτής Ταμίας κ. Χρήστος Ιωαννίδης θα συναντηθούν τη Δευτέρα 8 Μαΐου με εκπροσώπους των διοργανωτών της 33ης Αμφικτιονίας Συλλόγων και Φορέων Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Ν. Καστοριάς καθώς και με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Εκκλησίας.

Με εκτίμηση,

                                     Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α.          

           Ο Πρόεδρος                                                                              Ο Γενικός Γραμματέας

 Χρήστος Εμ. Πρωτόπαπας                                                               Θεολόγος Χρ. Ζώτος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κοινοποίηση
Scroll to Top