ΠΕΝΕΑ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΝΕΑ ΣΤΗΝ 14η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ

ΘΕΜΑ: Δελτίο Τύπου για τη συμμετοχή της ΠΕΝΕΑ στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία στην Άμφισσα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος Αγώνας Δρόμου από την Ιερά Μονή Προσηλίου στην Άμφισσα στο πλαίσιο της 14ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας της ΠΟΣΕΑ την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου. Μήνυμα των συμμετεχόντων ήταν «Τρέξε κι εσύ με τη Φλόγα της Αγάπης». Στην εκδήλωση αυτή προσκεκλημένη από τον διοργανωτή Σύλλογο  ήταν και η Διοικούσα της ΠΕΝΕΑ.

Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από μεγάλη συμμετοχή, ενώ συγκινητική ήταν η μεγάλη συμμετοχή των παιδιών των Δημοτικών Σχολείων της περιοχής, τα οποία και άναψαν το βωμό στην Πλατεία Ησαΐα. Σπουδαία ήταν η συνεργασία των δύο Συλλόγων,  του Σ.Ε.Α .Άμφισσας «Οι Άγιοι Ανάργυροι» και του Συλ.Φίλων Ι.Μ. Προσηλίου «Παναγία η Τριβολού», που στόχο είχε την ευαισθητοποίηση στην εθελοντική αιμοδοσία και την Δωρεά Μυελού των Οστών. Σημαντική στιγμή αποτελεί για μας η βράβευση της ΠΕΝΕΑ από το Σύλλογο της Άμφισσας, για την προσπάθεια των Νέων στην ενίσχυση της εθελοντικής αιμοδοσίας στη χώρα μας. Ακολούθησαν βραβεύσεις Συλλόγων και Αιμοδοτών και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χορευτικά από παιδικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Προσηλίου. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα παιδιά της ΦΛΟΓΑΣ.

Την επόμενη ημέρα η Φλόγα της Αγάπης άναψε στις ακαδημίες Ποδοσφαίρου μαθητών, ενώ αργότερα φιλοξενήθηκε και σε κεντρικά σημεία της πόλης. Το μήνυμα ήταν κοινό: η φλόγα να μεταλαμπαδεύσει το μήνυμα του εθελοντισμού και της αιμοδοσίας σε κάθε γωνιά της χώρας, οι σημερινοί νέοι να είναι σωστά ενημερωμένοι, ώστε όταν ενηλικιωθούν, να προσφέρουν συνειδητοποιημένα και ανιδιοτελώς στο συνάνθρωπο.

Τα μέλη της Διοικούσας της ΠΕΝΕΑ επιθυμούν να ευχαριστήσουν το Σύλλογο της Άμφισσας, όχι μόνο για την πρόσκληση και τη φιλοξενία, αλλά και τη συνεχή και έμπρακτη στήριξη σε κάθε προσπάθεια της ΠΕΝΕΑ. Ευχή μας η συλλογική προσπάθεια, να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα για την αιμοδοσία.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή

 

Κοινοποίηση
Scroll to Top