Π.Ε.Ν.Ε.Α. – Διάδωσέ Το !!!

Με αφορμή το φετινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη (14η Ιουνίου) η ΠΕΝΕΑ ερχόμενη σε επαφή με την Eταιρεία ΕΛΤΑ-Courier σχεδιάζει μια σειρά δράσεων με τον τίτλο «Διάδωσέ το!»

Η Εταιρεία  έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον, να στηρίξει την προσπάθειά μας και να είναι αρωγός σε ό,τι σχεδιαστεί. Συγκεκριμένα, προέβη στην εκτύπωση υποστηρικτικού έντυπου υλικού, (φυλλάδιο Α5, αφίσα Α3 και αυτοκόλλητο Α4 για τα οχήματά της), καθώς και στην προμήθεια μπλουζών με σχετικό λογότυπο. Επίσης, δημιουργήθηκαν δύο  διαφημιστικά σποτ, τα οποία προβάλλονται  στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ενώ παράλληλα ανάλογη ενημέρωση έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της Εταιρείας.

Οι κατά τόπους Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών θα παραλάβουν το υλικό και έχουν προγραμματίσει δράσεις-εθελοντικές αιμοδοσίες  από τις 11 Ιουνίου με κορύφωση τις 14 Ιουνίου, Παγκόσμια ΗμέραΕθελοντή Αιμοδότη. Την ίδια  ημέρα  θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία και  στο χώρο του κτιρίου της Έδρας της Εταιρείας στην Αθήνα. Η διεξαγωγή της εθελοντικής αιμοληψίας θα είναι σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό στα κεντρικά της Εταιρείας (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 115 και Ηλία Ηλίου στο Νέο Κόσμο) . Στη συνέχεια θα  συλλεχθούν φωτογραφίες από τις δράσεις κάθε Συλλόγου σε όλη τη χώρα, με στόχο να αναδείξουμε τη συλλογικότητα της δράσης μας και το ομαδικό  πνεύμα των Συλλόγων πανελλαδικά.

Σκοπός όλων των δράσεων είναι ένας: να ενημερωθεί ο καθένας, νεότερος ή μεγαλύτερος, για το πόσο ωφέλιμη και ακίνδυνη πράξη είναι η εθελοντική αιμοδοσία, ώστε να γίνει συνειδητοποιημένος εθελοντής αιμοδότης.

Διάδωσέ το!

Κοινοποίηση
Scroll to Top