ΣΕΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ – Θέλω να αιμοδοτήσω άμεσα. Τι πρέπει να κάνω;

Η διαδικασία για να γίνει κάποιος εθελοντής αιμοδότης είναι πολύ απλή: Θα πρέπει να παραβρεθεί στην επόμενη εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο σύλλογός μας, έχοντας μαζί του ένα νόμιμο έγγραφο ταυτοποίησης προσωπικών στοιχείων, όπως ταυτότητα.

Εθελοντικές αιμοδοσίες πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, σχεδόν κάθε μήνα. Για να ενημερωθείτε για την επόμενη εθελοντική αιμοδοσία, παρακαλούμε να εγγραφείτε στα νέα μας στην δεξιά στήλη. Έτσι θα ενημερωθείτε αυτόματα για όλες τις δράσεις μας στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

Με την πρώτη αιμοληψία ο εθελοντής γράφεται αυτόματα στο σύλλογο της Νέας Ορεστιάδας.

Ταυτόχρονα ξεκινά η αυτόματα η διαδικασία έκδοσης της νέας ταυτότητας εθελοντή αιμοδότη από το Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών

(Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αιμοδοτήσετε άμεσα, μπορείτε να επισκεφτείτε οποιοδήποτε νοσοκομείο της χώρας. Στην περίπτωση της Νέας Ορεστιάδας, αιμοληψίες πραγματοποιούνται μόνο στο Νοσοκομείο του Διδυμότειχου).

Ο εθελοντής αιμοδότης μπορεί στη συνέχεια να δίνει αίμα για το σύλλογο της Νέας Ορεστιάδας, σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, αρκεί να το γράψει στην φόρμα προσωπικών στοιχείων κατά τη διάρκεια της αιμοληψίας. Ο κωδικός του συλλόγου στο Εθνικό μητρώο Αιμοδοσίας είναι ο 10356.

https://seano.gr/2020/04/amesi-aimodosia/

Κοινοποίηση
Scroll to Top