ΣΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟΥ – ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ (18-22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)

Την πρωτοβουλία διοργάνωσης Εβδομάδος Εθελοντικής Αιμοδοσίας η οποία θα είναι αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, αναλαμβάνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών « Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ », με τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τη σύμπραξη του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πάτρας, του Λυκείου Ελληνίδων Πάτρας, της Στέγης Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας « ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ », του ΡΑΔΙΟ-ΤΑΞΙ EXPRESS Πάτρας και τη διαχρονική υποστήριξη της « ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε ». Το κεντρικό σύνθημα της πρωτοβουλίας είναι :

« Δωρίζουμε αίμα σε αυτόν που έχει ανάγκη, αντίδωρο στο αίμα που έδωσαν οι ήρωες του ’21, για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι »

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαρ. Μπονάνος, Ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Α Καραμανδανείου & Α’ Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Σ.Ε.Α Ανδρ.Αδαμόπουλος, ο Πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πάτρας Αλεξ. Χάϊδας, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Πάτρας Κατερίνα Πολυκρέτη – Γιώτη, ο Πρόεδρος της Στέγης Καλαβρυτινών Παν.Φραντζής, και ο Φιλ. Αντωνόπουλος , υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του ΡΑΔΙΟ -ΤΑΞΙ συνυπογράφουν το εξής :

« Η αφιέρωση της Αιμοδοσίας στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση έχει συμβολικό χαρακτήρα και έρχεται να καταδείξει ότι απαιτείται κοινός αγώνας, για να ελευθερωθεί η Ελληνική κοινωνία από το «ζυγό» της έλλειψης αίματος, που απειλεί την ανθρώπινη ζωή ». Η Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα 18 έως και Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, στη Πλατεία Γεωργίου Α’ με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας « ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ » & το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 στα γραφεία του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πάτρας από 9.30 π.μ έως 12.30 μμ ».

Η Αιμοδοσία εντάσσεται στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Δράσης « ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ » στην οποία συμμετέχουν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο Ε.Ο.Δ.Υ και ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ.

ΣΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟΥ - ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ (18-22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)
ΣΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟΥ – ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ (18-22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)
Κοινοποίηση
Scroll to Top