ΣΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ – 21η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία

Την Τετάρτη 27 Σεπτέμβρη, ο Σύλλογος μας συμμετείχε στην καθιερωμένη ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ της Ομοσπονδίας μας με σκοπό την μεταλαμπάδευση των ιδεών της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και της Δωρεάς Μυελού των Οστών στην τοπική μας κοινωνία.

Η φετινή μας Λαμπαδηδρομία είχε επιπλέον και τον σκοπό της στήριξης των πολύπαθων πληγέντων από τις πλημμύρες της Θεσσαλίας. Επίσης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρητών Μυελού των οστών, αφιερωμένη στην Ιδρύτρια και ισόβιο μέλος Μαριάννα Βαρδινογιάννη, οι συνεργαζόμενες με το Σύλλογο « ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ »     κ. Αρχοντούλα Αλεξίου και κ. Ελένη Βάλλα απέτιναν ΤΙΜΗ στους 3 ανώνυμους Καλύμνιους δωρητές και στους 307 ΔΩΡΗΤΕΣ του Συλλόγου « ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ » !

Σε αυτήν την όμορφη και πολυπληθέστατη γιορτή – εκδήλωση,  που ιδιαίτερα μας χαροποίησε και μας φούντωσε την ελπίδα για ένα καλύτερο ΑΥΡΙΟ, παιδιά, γονείς εκπαιδευτικοί, αθλητές και Αθλητικοί Σύλλογοι μας πλαισίωσαν με την παρουσία τους και συνετέλεσαν να ανάψει η φλόγα στις καρδιές μικρών και μεγάλων έτσι ώστε να προσδοκούμε πως θα γίνουμε περισσότεροι οι Εθελοντές Αιμοδότες και Δωρητές Μυελού των Οστών .

Φέτος η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία ! Με το μοναδικό παλμό του Εθελοντή μας Γιάννη Νομικάριου, οι Ναυτοπρόσκοποι  “ Τιμής Ένεκεν ” άναψαν τη Φλόγα της Αγάπης και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης ! Στην τελετή της αφής της Φλόγας παρόντες ήταν οι Ναυτοπρόσκοποι ως θεσμικοί συνεργάτες μας, το 2ο ΔΣ Πόλεως Καλύμνου, το 2ο ΔΣ Χώρας Καλύμνου, το 3ο ΔΣ Πόλεως Καλύμνου, το 6ο Μανιάιο ΔΣ Πόλεως, το ΔΣ Άργους , η ΕΑΚΑ, η CBA και ο Α.Σ. TAEKWONDO-CROSSTRAINING ΑΤΛΑΣ Καλύμνου και εμείς τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε, όπως και τους Εθελοντές μας κ. Γιάννη Νομικάριο και τον  κ. Κοκκινίδη Σκεύο για την τεχνική υποστήριξη της δράσης και τον κ. Άρη Φιλίτση για την υποχρέωση να αποτυπώσει την εκδήλωση με τις όμορφες φωτογραφίες του !

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Έπαρχος κ. Εμμανουήλ Μουσσελής , ο Διοικητής του ΒΓΝ κ. Νικόλαος Φανιός και ο υποψήφιος  δήμαρχος κ. Μαύρος Γεώργιος .

Ευχαριστούμε το Δήμο για την παραχώρηση του αύλειου χώρου του Αναγνωστηρίου καθώς και τα Μ.Μ.Ε. για την συμβολή τους στο έργο μας καθώς και το Λιμενάρχη κ. Θεόφιλο Τσαγκάρη και τα στελέχη του Λιμεναρχείου για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης !

Συγχαίρουμε όσους συνέλαβαν στην στήριξη των πλημμυροπαθών !

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Κοινοποίηση
Scroll to Top