ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΣΕΑ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Ο.Σ.Ε.Α. ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Ε.Α. κ. Χρήστος Πρωτόπαπας κατά την επίσκεψη του στα Γιάννενα επισκέφτηκε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου είχε εποικοδομητική συνάντηση με τη Διευθύντρια της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας κ. Ελευθερία Ζερβού.

Συζήτησαν θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με τις ελλείψεις αίματος και αναζήτησαν τρόπους για την ασφαλή προσφορά αίματος των Εθελοντών Αιμοδοτών λόγω των νέων δεδομένων του Covid-19.

Το μεσημέρι συνοδευόμενος από το μέλος τους Δ.Σ. κ. Χρήστο Ιωαννίδη συναντήθηκε με εκπροσώπους των Συλλόγων & Φορέων Εθελοντικής Αιμοδοσίας της Π.Ε. Ιωαννίνων και στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι «Ήπειρος TV1». Στις 17:30 είχε συνάντηση με τη Διευθύντρια της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Ιωαννίνων  «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», κυρία Χρυσάνθη Καθαροπούλου.

Συζήτησαν θέματα που απασχολούν την Υπηρεσία της και ζητήματα που αφορούν τη Διοίκηση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας. Ο Πρόεδρος κ. Πρωτόπαπας επιφυλάχτηκε να μεταφέρει όλα τα θέματα που του έθεσαν οι Διευθύντριες Αιμοδοσίας και των δύο Νοσοκομείων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.ΚΕ.Α.

Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με τους Λαμπαδηδρόμους «Ποδηλάτες της Τετάρτης» όπου με μεγάλη ευχαρίστηση και αγάπη για το θεσμό συγκεντρώθηκαν προκειμένου να πραγματοποιηθεί η Λαμπαδηδρομία.

Τελικά οι συνθήκες δεν το επέτρεψαν και αποχώρησαν μετά από εντολή του Προέδρου και των διοργανωτών δεσμευόμενοι ότι είναι στη διάθεση των Φορέων Εθελοντικής Αιμοδοσίας των Ιωαννίνων και της Π.Ο.Σ.Ε.Α. για την επόμενη Λαμπαδηδρομία.

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Α. επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς καθώς και τον κ. Νίκο Τζίμα, πρώην Γραμματέα του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Α. και συντονιστή των Φορέων Εθελοντικής Αιμοδοσίας των Ιωαννίνων για την φιλοξενία, την οργάνωση της προετοιμασίας και την αγάπη που περιέβαλαν στον Πρόεδρο της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

Την επόμενη το πρωί, ημέρα Πέμπτη, ο Πρόεδρος με τον κ. Τζίμα επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.)  προκειμένου να εκφράσει τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της Π.Ο.Σ.Ε.Α. και να συζητήσει θέματα που αφορούν την Εθελοντική Αιμοδοσία με την εκπρόσωπο της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. κυρία Έλενα Χρυσοβιτσινού.

Με εκτίμηση,

                                                Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

Ο Πρόεδρος                                                                                   Η Γενική Γραμματέας

Χρήστος Εμ. Πρωτόπαπας                                                                Ευαγγελία Ιωαν. Κλούρα

Κοινοποίηση
Scroll to Top