Εκδήλωση για την Εθελοντική Αιμοδοσία με αφορμή τα 35 χρόνια δράσης του ΣΕΑ ΡΟΔΟΥ

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου συμπληρώνει 35 χρόνια παρουσίας στην προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας και της συνείδησης για τη σημασία αυτής της πράξης για την ανθρώπινη ζωή. Με αφορμή αυτήν την επέτειο, διοργανώνει μια ξεχωριστή αιμοδοτική εκδήλωση την Παρασκευή, 8 Μαρτίου, στα Εκπαιδευτήρια Ροδίων Παιδεία.

Η εκδήλωση θα φιλοξενήσει δύο εξαιρετικούς ομιλητές, οι οποίοι θα μας ενημερώσουν για θέματα που αφορούν την υγεία και τη διατροφή:

Ο κ. Παναγιώτης Κατσίβελας, Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας του Υπουργείου Υγείας, θα αναπτύξει το θέμα των “Τελευταίων Εξελίξεων στην Αιμοδοσία”.

Ο γνωστός διατροφολόγος της Ρόδου, κ. Μανώλης Μοράρης, θα μας ενημερώσει για την “Διατροφή Πριν και Μετά την Αιμοδοσία”.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, αναδεικνύοντας τη σπουδαιότητα της ενημέρωσης των πολιτών για την τακτική εθελοντική αιμοδοσία που είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να διασφαλιστεί η διαθεσιμότητα αίματος και αιμοποιητικών κυττάρων στα νοσοκομεία και τα ιατρικά κέντρα της χώρας.

Μέσω της αιμοδοσίας, οι εθελοντές μπορούν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση κρίσιμων ιατρικών καταστάσεων και να βοηθήσουν άτομα που βρίσκονται σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Προσκαλούμε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτήν την σημαντική εκδήλωση, υπογραμμίζοντας τη συμβολή κάθε ατόμου στη ανθρωπιστική και αλληλέγγυα υποστήριξη της υγείας και της θεραπείας ασθενών σε κρίσιμες καταστάσεις.

Εκδήλωση για την Εθελοντική Αιμοδοσία με αφορμή τα 35 χρόνια δράσης του ΣΕΑ ΡΟΔΟΥ
Εκδήλωση για την Εθελοντική Αιμοδοσία με αφορμή τα 35 χρόνια δράσης του ΣΕΑ ΡΟΔΟΥ

 

Κοινοποίηση
Scroll to Top