ΕΘΕΛ. ΦΟΡΕΙΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ PAGURISTAS

Η ομάδα των PAGURISTAS (Ιωάννινα) πραγματοποίησε την Κυριακή, 7 Μαρτίου, ανοιχτή αιμοληψία στον πολιτιστικό πολυχώρο «ΔΗΜ. ΧΑΤΖΗΣ» στα παλιά σφαγεία, σε συνεργασία με το Σύλλογο ασθενών με νεοπλασίες «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ», στη μνήμη της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΑΚΗ. Στη δράση συμμετείχαν: το «ΔΙΚΤΥΟ ΝΕΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ», ο «ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ» το δίκτυο σχολείων «ΕΝΕΡΓΩ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ» η εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ», ο «ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Χ.Ο.Ι.) και ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ιωαννίνων «ΔΙΩΝΗ»

Η συμμετοχή στην ανοιχτή αιμοληψία ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας και μας δείχνει το δρόμο της συνεργασίας με συναφείς εθελοντικές ομάδες που λειτουργούν στην πόλη μας για καλύτερα αποτελέσματα, για μεγαλύτερη διάχυση των δράσεών μας, για τη δημιουργία και την ενίσχυση των σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ των ομάδων και την ενδυνάμωση της παρεμβατικότητάς μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε:

• Όλους τους συμπολίτες μας οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και προσέφεραν αίμα. Τους ευχαριστούμε ακόμα για την υπομονή τους και την τήρηση όλων των κανόνων προστασίας.

• Όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν μαζί μας και συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της δράσης.

• Όλα τα μέλη της ομάδας των PAGURISTAS που στήριξαν με κάθε τρόπο τη δράση μας.

• Το προσωπικό της αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

• Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών για την παραχώρηση της αίθουσας.

Η συγκινητική ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών και η καθοριστική συνεισφορά όλων των φορέων που συμμετείχαν στη δράση, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε εθελοντικά…

ΕΘΕΛ.ΦΟΡΕΙΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ PAGURISTAS
ΕΘΕΛ.ΦΟΡΕΙΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ PAGURISTAS
Κοινοποίηση
Scroll to Top