ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΙΚΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – Εθελοντική Αιμοδοσία 12 Νοεμβρίου στο Γ.Ν. Γεννηματάς

Η Δωδεκανησιακή Παροικία της Αττικής στέκεται πάντοτε έμπρακτα στο πλευρό κάθε Δωδεκανήσιου που καταφθάνει στην Αθήνα και τον Πειραιά έχοντας ανάγκη. Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες εκκλήσεων για προσφορά αίματος. Η ανάγκη αυτή, ιδιαίτερα την περίοδο της πανδημίας έχει αυξηθεί δραματικά.

Ήδη από το μακρινό 2012 η νεολαία της Δωδεκανήσου στην Αττική, με πρωτεργάτη τον Όμιλο Καρπαθίων Νέων διοργανώνει εθελοντικές αιμοδοσίες και στηρίζει όλους τους Δωδεκανήσιους.
Τα τελευταία χρόνια, με τη σύσταση της Δωδεκανησιακής Τράπεζας Αίματος από την Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς ο αγώνας για αίμα έγινε μεγαλύτερος. Ο Σύλλογος Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων, ο Σύλλογος Δωδεκανησίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά και ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων ενώνουν τις δυνάμεις τους σε κοινές εθελοντικές αιμοδοσίες που χαρίζουν ΖΩΗ σε κάθε συνάνθρωπό μας.
Υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς και τη συμμετοχή των τριών συλλόγων της δωδεκανησιακής νεολαίας μας διοργανώνεται το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, από τις 8:30 π.μ έως τη 1:00 μ.μ εθελοντική αιμοδοσία στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γεώργιος Γεννηματάς” (Λεωφ. Μεσογείων 154, Αθήνα 115 27). Η πρόσβαση είναι εύκολη καθώς το Νοσοκομείο βρίσκεται απέναντι από το Σταθμό Μετρό “Εθνική Άμυνα”.
Η αιμοδοσία θα διεξαχθεί από το Τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου στο χώρο τους.
Για όσους δε θα μπορέσουν να παραβρεθούν τη συγκεκριμένη ημερομηνία και επιθυμούν να δώσουν αίμα στη Δωδεκανησιακή Τράπεζα Αίματος, ο κωδικός είναι: 13863.
Υπεύθυνοι για τη σύνταξη της λίστας με τα ονόματα των εθελοντών αιμοδοτών θα είναι οι εξής:Ιωάννης Φραγκούλης: 6981156333Φαρμακείο Αικατερίνης Βουρεξάκη: 2104120921Χαράλαμπος Χατζόπουλος: 6908885599Αναμένουμε τη βοήθεια όλων.
Κοινοποίηση
Scroll to Top