ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Ο.Σ.Ε.Α. ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Ο.Σ.Ε.Α. ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Επίσημη επίσκεψη στη πόλη των Ιωαννίνων, στο επίκεντρο της οποίας θα είναι τα τρέχοντα ζητήματα του κινήματος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας πραγματοποιεί σήμερα ο κ. Χρήστος Πρωτόπαπας πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών. Η επίσκεψη πραγματοποιείται με αφορμή τη 18η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της Ηπείρου με πρωτοβουλία και ευθύνη των Συλλόγων και Φορέων της Εθελοντικής Αιμοδοσίας των Ιωαννίνων.

Η Π.Ο.Σ.Ε.Α. αποδίδει φέτος ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα στην Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών αφού εξελίσσεται στο ιδανικό μέσον για την αφύπνιση της Ελληνικής Κοινωνίας και την ενίσχυση του εθελοντικού κινήματος της αιμοδοσίας την κρίσιμη αυτή υγειονομική περίοδο.

Ο κ. Πρωτόπαπας θα συναντηθεί με τις Διευθύντριες και τα στελέχη των Υπηρεσιών Αιμοδοσίας των Νοσοκομείων των Ιωαννίνων και τους Προέδρους και τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων και των Φορέων της Εθελοντικής Αιμοδοσίας της περιοχής προκειμένου να συζητήσει οργανωτικά ζητήματα αλλά και την εξέλιξη του προγράμματος «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» στο οποίο καθοριστικό ρόλο διαδραματίζουν οι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών που είναι μέλη της Ομοσπονδίας.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Ε.Α. θα συναντηθεί με τη Διοίκηση της εταιρείας ΒΙΚΟΣ Α.Ε.. προκειμένου να μεταφέρει επίσημα τις ευχαριστίες του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας για την συνεχή στήριξη και προσφορά της εταιρείας στο κίνημα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

Ο Πρόεδρος                                                                            Η Γενική Γραμματέας

Χρήστος Εμ. Πρωτόπαπας                                                              Ευαγγελία Ιωαν. Κλούρα

18η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ
18η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ
Κοινοποίηση
Scroll to Top