ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ – 16η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ

 Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20/9/2018 η δράση στα πλαίσια της 16ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Παρανεστίου. Στην Λαμπαδηδρομία συμμετείχαν μαθητές συνοδεία εκπαιδευτικών, του Γυμνασίου/Λυκείου Παρανεστίου και Νικηφόρου, καθώς και του Δημοτικού Σχολείου Παρανεστίου, Νικηφόρου και Αδριανής, όπου με έκδηλη χαρά και διάχυτο ενθουσιασμό δημιούργησαν την «αλυσίδα της ζωής» μεταφέροντας μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης, συμβάλλοντας έτσι στην διάδοση του μηνύματος της εθελοντικής αιμοδοσίας και στην καλλιέργεια της αιμοδοτικής συνείδησης.

Η επίσημη υποδοχή της φλόγας έγινε στο Παρανέστι, συνεχίστηκε στην Τοπική Κοινότητα Νικηφόρου και ολοκληρώθηκε στην Τοπική Κοινότητα Αδριανής όπου πραγματοποιήθηκε και η τελετή λήξης. Στα παιδιά λαμπαδηδρόμους και σε όλους τους συμμετέχοντες προσφέρθηκαν κεράσματα. Για την σημασία της προσφοράς αίματος και τον ρόλο του Εθελοντή Αιμοδότη μίλησαν οι Ιατροί Καλαϊτζή Ελένη και Φωτεινή Μίλλη, η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Παρανεστίου και εκπαιδευτικός Αθηνά Τσακίρη, ενώ ξεχωριστούς χαιρετισμούς απηύθυνε η Δήμαρχος του Δήμου Παρανεστίου Αλεξάνδρα Μαρίνα Σωτηριαδού, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή και στήριξή τους.

Επιπλέον το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Παρανεστίου ευχαριστεί θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας για τα μέτρα που έλαβε για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή της λαμπαδηδρομίας στο οδικό δίκτυο του Δήμου Παρανεστίου. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μικρούς εθελοντές του Δήμου μας και τους εκπαιδευτικούς τους που με μεγάλη χαρά και προθυμία συμμετείχαν στην 16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία για την εθελοντική αιμοδοσία, μεταφέροντας το μήνυμα αγάπης για το συνάνθρωπο σε όλο το Δήμο μας, με ξεχωριστή ζωντάνια.
Η Φλόγα συνεχίζει το ταξίδι της !!

Κοινοποίηση
Scroll to Top