ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣIΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020, ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ (ΓΑΡΔΕΝΙΑ)

Ο Δήμος Ζωγράφου συνεχίζει τη διοργάνωση έκτακτων αιμοδοσιών, προκειμένου να συνδράμει στις αυξημένες ανάγκες για φιάλες αίματος, λόγω της συγκυρίας.

Μετά την επιτυχημένη αιμοδοσία της προηγούμενης Παρασκευής και την μεγάλη ανταπόκριση συμπολιτών μας, συνεχίζουμε.

Σύμφωνα με την σύσταση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και ανταποκρινόμενος στην έκκληση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) σε εθελοντές αιμοδότες, σε συλλόγους και ομάδες αιμοδοτών και στις Υπηρεσίες Αιμοδοσίας των νοσοκομείων για τη συνέχιση των οργανωμένων δράσεων για αιμοδοσία, με στόχο να διασφαλιστεί η επάρκεια της χώρας σε αίμα, ο Δήμος Ζωγράφου διοργανώνει νέα εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 στην Πλατεία Αλεξανδρή από τις  09.00 έως την 13.00

Καλούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες συνδημότες μας, και όχι μόνο, που έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν, ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας το μεγαλύτερο δώρο, το δώρο της ζωής.

Ειδικά αυτή την περίοδο που λόγω της κρίσης το σύστημα Υγείας είναι επιβαρυμένο, η ανάγκη είναι μεγαλύτερη.

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρηθούν αυστηρά οι κανόνες ασφαλείας και όλα τα προβλεπόμενα για τη διασφάλιση της υγείας των συμμετεχόντων.

Στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας και ολόκληρος ο πλανήτης, ας κάνουμε μία μικρή κίνηση, η οποία όμως θα κάνει μεγάλη διαφορά, αυτή μεταξύ ζωής και θανάτου, στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Από εμάς περιμένουν. Λίγα λεπτά από τον χρόνο μας, μπορεί να αντιστοιχούν στη ζωή κάποιου άλλου.

Να είμαστε εκεί.

Κοινοποίηση
Scroll to Top