Ο σταθμός της πόλης, ο Αθήνα 9.84 γίνεται 34 ετών!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο σταθμός της πόλης, ο Αθήνα 9.84  γίνεται 34 ετών!

Από τις 31 Μαΐου του 1987, όταν και εξέπεμψε το πρώτο το σήμα, αλλάζοντας τον ραδιοφωνικό χάρτη της πόλης, ο Αθήνα 9.84 σηματοδοτεί καθημερινά την ελεύθερη ραδιοφωνία, την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, τις εκπομπές πολιτισμού, τη δημιουργία νέων καλλιτεχνικών γεγονότων αλλά και ποικίλες δράσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Τη Δευτέρα 31 Μαΐου, όλη μέρα, οι εκπομπές του σταθμού θυμούνται και θυμίζουν ραδιοφωνικές ιστορίες του παρελθόντος συνομιλώντας με παλαιότερους συνεργάτες αλλά και στελέχη του Αθήνα 9.84!

Την Τρίτη 1 Ιουνίου, την πρώτη ημέρα του καλοκαιριού, ο Αθήνα 9.84 …κατεβαίνει στην καρδιά της πόλης, στο Σύνταγμα, δημιουργεί ένα αυτοσχέδιο στούντιο και εκπέμπει ζωντανά από τις 6 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ!

Φιλοξενούμε στις εκπομπές μας ομάδες Street Work, οργανώσεις  και φορείς που αγαπούν την Αθήνα, οργανώνουν και πραγματοποιούν αποτελεσματικές δράσεις, βοηθούν ειδικές κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται σε ανάγκη, ομορφαίνουν την πόλη μέσα από εθελοντικές πρακτικές.

Κοντά σε αυτούς τους «ανθρώπους της διπλανής πόρτας», στα μικρόφωνά μας θα βρεθούν οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων,  καλλιτέχνες και εκπρόσωποι φορέων του Δήμου που με τις  δράσεις τους αντιμετωπίζουν ουσιαστικά τα προβλήματα των ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων, ευαισθητοποιούν την κοινωνία απέναντι σε αδέσποτα και μη ζώα κλπ.

Στο επίκεντρο όλης της ημέρας βρίσκεται το παρόν της πόλης μας, της Αθήνας, η οποία αρχίζει σιγά σιγά να ξαναβρίσκει τους ρυθμούς της.

Σε αυτό το πλαίσιο και με δεδομένη την ανάγκη να προσφέρουμε αίμα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, την Τρίτη από τις 9πμ. έως τις 3μμ., μαζί μας στην Πλατεία Συντάγματος θα βρίσκεται κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας για όσους επιθυμούν να αφιερώσουν λίγα λεπτά από τη ζωή τους προσφέροντας το πολύτιμο αυτό αγαθό προκειμένου να καλυφθούν οι διαρκώς  αυξανόμενες ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Πριν μπουν στο αυτοσχέδιο στούντιο, και για την ασφάλεια όλων μας, οι καλεσμένοι μας θα κάνουν rapid test.

Σημειώνεται ότι σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ οι δημοσιογράφοι και οι παραγωγοί  του Αθήνα 9. 84  θα προτρέπουν τους ακροατές του σταθμού αλλά και τους πολίτες να υποβληθούν σε rapid test στις εγκαταστάσεις του ΕΟΔΥ στις εγκαταστάσεις του Μετρό, στο Σύνταγμα.

«ΑΘΗΝΑ 9.84» – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

τηλ. 210 3409254 -210 3409300

Κοινοποίηση
Scroll to Top