ΣΕΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Φοιτητές Εξ΄ Αίματος Θράκης

Πρόσκληση όλων των μελών και φίλων, να περάσουν από τον χώρο μας για ενημέρωση σχετικά με το Ομφάλιο Αίμα και τον Μυελό Οστών.

Επιτόπου Ενημέρωση και εγγραφή ως Δότες Μυελού Οστών.

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου με αφορμή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ που γιορτάζεται στις 5 Δεκεμβρίου, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή σε ημερήσια δράση σε όλους τους Συλλόγους και τους Φορείς που υπηρετούν το πανανθρώπινο ιδεώδες της ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο, με στόχο ακριβώς την αναγνώριση της κοινωνικής προσφοράς και την προώθηση του εθελοντισμού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης, από τις 9:00 έως τις 21:00 της 5ης Δεκεμβρίου, και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Κάθε Σύλλογος / Φορέας που θα συμμετέχει θα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει στο κοινό το έργο και τη δράση του, στο ισόγειο χώρο του ΝΟΜΑΡΧΕΙΟΥ, σε προκαθορισμένα σημεία. Μπορείτε να συμμετέχετε με έως δύο (2) μέλη, τα οποία μπορούν να εναλλάσσονται στη διάρκεια της ημέρας, να διανέμετε δωρεάν το έντυπο ή όποιο άλλο υλικό αφορά στις δράσεις σας, να φέρετε σημαία ή έμβλημα ή λάβαρο ή banner του Συλλόγου / Φορέα σας.

Από τις 9:00 έως τις 14:00 θα υπάρχει η δυνατότητα σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να επισκεφτούν το χώρο για να ενημερωθούν σχετικά οι μαθητές. Το απόγευμα, στο πλαίσιο της δράσης «ΑΚΑΔΗΜΙΑ – ΔΟΜΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ» ο Καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Γιώργος Κώστα θα πραγματοποιήσει ομιλία για τη σημασία του εθελοντισμού στη ζωή μας.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε παρακαλούμε να απαντήσετε έως την Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018, στο e-mail antipevrou@pamth.gov.gr ή στο τηλέφωνο του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη Έβρου 25513-50465, καθημερινές 9:00-15:00.

Θα είναι τιμή μας να συμβάλετε με το έργο σας σε μια ακόμη δράση της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Κοινοποίηση
Scroll to Top