ΣΕΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με  Εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 27 Μαΐου 2018, υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και του Δήμου Αλεξανδρούπολης η τιμητική Σκυταλοδρομία, «Σκυταλοδρομία Αιμοδοσίας από Χέρι σε Χέρι» στο πλαίσιο εορτασμού,

Παγκόσμιο Έτος Εθελοντή Αιμοδότη 2018 ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου  Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης, Ευχαριστούμε Θερμά, φορείς συντελεστές και παράγοντες της πόλης μας  για την άριστη και πολύτιμη συνεργασία .

Με ξεχωριστή αναφορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Αλεξανδρούπολης καθώς πρόεδρο και συντελεστές της Πολιτιστικής Επιχείρησης του Δήμου.

Ευχαριστούμε θερμά τους συμμετέχοντες δρομείς και προπονητές από τον αξιόλογο Ιστορικό Αθλητικό Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ Αλεξανδρούπολης.

Ιδιαίτερη αναφορά στους μικρούς δρομείς, πρωταγωνιστές στην διάδοση της ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας με σύνθημα, « Κάθε Δημότης, Εθελοντής Αιμοδότης » και στους γονείς.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Τμήμα Τροχαίας και την Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, για την άριστη συνεργασία με στόχο την ασφάλεια δρομαίων και παρευρισκόμενων.

Ευχαριστούμε θερμά την Φιλαρμονική του Δήμου Αλεξανδρούπολης με τους εξαίρετους καλλιτέχνες που μας συνόδευσαν ευχάριστα, με την υψηλού επιπέδου καλλιτεχνική τους νότα  προσφέροντας στους όλους μας ευχάριστες στιγμές.

Με την αρωγή των Φορέων και την συμπαράσταση των Συμπολιτών μας, θα συνεχίσουμε το κοινωνικό μας έργο, προς όφελος της κοινωνίας, να απαλύνουμε τον Ανθρώπινο πόνο.

Στην δράση της σκυταλοδρομίας προωθούμε το μήνυμα!

Κάθε Δημότης Εθελοντής Αιμοδότης

Σε Κάθε Οικογένεια,  Ένας Τουλάχιστο Τακτικός Εθελοντής Αιμοδότης

Υπόσχεση Των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών

Όλοι οι Σύλλογοι και οι Ομάδες Εθελοντών Αιμοδοτών που δραστηριοποιούνται στο νομό δηλώνουμε ότι,  δεν θα εγκαταλείψουμε τον αγώνα, να απαλύνουμε τον Ανθρώπινο πόνο  προσφέροντας ανιδιοτελώς στην κοινωνία αυστηρά και μόνο μέσω του εθελοντισμού .

Όσο θα υπάρχει η αγωνία και ο πόνος γύρω μας,  ο αγώνας για καλύτερη ποιότητα υγείας θα είναι σκοπός ζωής.

Θεωρούμε χρέος προς τον Συνάνθρωπο και καθήκον μας , σύμφωνα με την Θεία εντολή, αγάπα τον πλησίον σου ως εαυτόν.

το ΔΣ του Συλλόγου

Κοινοποίηση
Scroll to Top