Συντονισμένη προσπάθεια για την ενίσχυση αίματος στη Ρόδο. Ο ΣΕΑ Ρόδου σε συνεργασία με Συλλόγους & Φορείς πραγματοποιούν Εθελοντική Αιμοδοσία, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στο χώρο του Γυμνασίου

ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΩΝΑ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ

Σε μια συντονισμένη προσπάθεια για την ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος στο νησί μας, το Γυμνάσιο με τις Λυκειακές Τάξεις Έμπωνα, ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων,  η Δημοτική Κοινότητα Έμπωνας και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου, συνεργάζονται για μια μεγάλη εθελοντική αιμοδοσία.

Η αιμοδοσία θα λάβει χώρα στο χώρο του Γυμνασίου, την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024, καλώντας όλους τους μαθητές ηλικίας 17 ετών και άνω, καθώς και τους κατοίκους του χωριού και των γύρω περιοχών, να συμμετάσχουν σε αυτό το ευγενές έργο, προσφέροντας βοήθεια σε ασθενείς με σοβαρές παθήσεις, τραυματισμούς ή χειρουργικές επεμβάσεις.

Η τακτική εθελοντική αιμοδοσία αντιπροσωπεύει μια πράξη αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και συμβολίζει τον ενεργό ρόλο της κοινωνίας στην προστασία της υγείας και τη συνδρομή προς τους συνανθρώπους που το χρειάζονται.

Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η προσπάθεια θα σηματοδοτήσει μια ακόμη επιτυχημένη και αλληλέγγυα συγκέντρωση αίματος για την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που το χρειάζονται.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς όλους τους συνεργάτες και τους εθελοντές που θα συνεισφέρουν σε αυτήν την πρωτοβουλία για το κοινό καλό.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΡΟΔΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ» 

Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, Κρίστιαν Μπάρναρντ 1, Ρόδος 851 33

Τηλ. 2241069444, 2241360112 – Email : sea.rodou@hotmail.com

Κοινοποίηση
Scroll to Top