ΣΕΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου θα συμμετέχει και φέτος στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της πόλης μας με την Χριστουγεννιάτικη Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 από τις 8:00 έως τις 14:30 στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ, με την υποστήριξη της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου  του Γενικού Νοσοκομείου Αιτ/νίας.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου «Παραμύθι από Ζάχαρη», υπενθυμίζοντας ότι  η προσφορά σε όσους το χρειάζονται δεν είναι κάτι που θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτές τις γιορτινές μέρες.

Παράλληλα στον ίδιο χώρο ο Σύλλογος Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» θα πραγματοποιήσει το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του, ώρες 8:00 έως 20:00.

Ευχαριστούμε για την συνδιοργάνωση: τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Περιφερειακό Τμήμα Αγρινίου, τον Σύλλογο Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Αιτ/νίας και τον Σύλλογο Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων Αιτ/νίας.

Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς: το ζαχαροπλαστείο Vrekos Pastry, την Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, την Αρτοπαράδοση Θωμόπουλος, την Kapellakis Sound και τη FIRMA Επιγραφές.

ΣΕΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
ΣΕΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Κοινοποίηση
Scroll to Top