ΣΕΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – 21η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Με μεγάλη χαρά,  πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Αγρινίου , η υποδοχή της «Φλόγας της Αγάπης», της 21ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α).

Χώρος υποδοχής το γήπεδο  Παναιτωλικού.

Πριν την έναρξη του αγώνα Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός, πεζοί Λαμπαδηδρόμοι εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και ανάψανε τον βωμό.  Μαζί με την Δήμητρα Αβράμπου, πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Παπαναστασίου, τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Γ. Σωτηρόπουλο και τον  Θύμιο Κομματά πρόεδρο Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας.

Η δράση είχε στόχο να σταλθούν μηνύματα στην κοινωνία, που αφορούν την Εθελοντική Αιμοδοσία, την ανάπτυξη της έννοιας του Εθελοντισμού γενικότερα και κάθε Εθελοντικής δράσης, που έχουν στόχο να διευκολύνουν και να απαλύνουν τον πόνο των συνανθρώπων.

Παράλληλα, από νωρίς το απόγευμα στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου, το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, και τη συμμετοχή του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, πραγματοποιήθηκε δράση ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης, για τη Λευχαιμία, καθώς η 16η Σεπτεμβρίου ήταν η παγκόσμια ημέρα Εθελοντή Δότη μυελού των οστών.

Κοινοποίηση
Scroll to Top