Έφυγε από την ζωή ο Αιμίλιος Τσόμπος

Έφυγε από την ζωή ο Αιμίλιος Τσόμπος

Το Κίνημα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας με θλίψη αποχαιρέτησε χθες, ένα από τα επίλεκτα μέλη του, τον Αιμίλιο Τσόμπο, ο οποίος υπηρέτησε τον κοινό σκοπό επί 4 σχεδόν δεκαετίες, είτε από την θέση του Προέδρου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Μεσολογγίου, είτε από την θέση του Γενικού Γραμματέα και του Προέδρου της ΠΟΣΕΑ.

Την ΠΟΣΕΑ στην κηδεία εκπροσώπησε ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Ανδρέας Αδαμόπουλος, ο οποίος αποχαιρετώντας τον εκλιπόντα, είπε μεταξύ άλλων: “Βρίσκομαι εδώ αυτή την δύσκολη ώρα, εκ μέρους της ΠΟΣΕΑ, για να απευθύνω σε εσένα τον τελευταίο χαιρετισμό και στην οικογένειά σου τα θερμά συλλυπητήριά μας.

Ήσουν ένας από τους πρωτεργάτες του Κινήματος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και με προσωπικές θυσίες, αγωνίστηκες για την ανάδειξη της πανανθρώπινης ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, την οποία υπηρετούμε σήμερα και εμείς ακολουθώντας το δικό σου παράδειγμα.

Έδινες πάντα το παρόν, σε κάθε κάλεσμα των συνανθρώπων που είχαν ανάγκη και με την στάση ζωής που κράτησες αταλάντευτα όλα αυτά τα χρόνια, έδωσες ακόμη μεγαλύτερο περιεχόμενο στην έννοια της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Η ΠΟΣΕΑ την οποία υπηρέτησες επί σειρά ετών από την θέση του Γ.Γ. και του Προέδρου, όπως και το Κίνημα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας συνολικά, σου οφείλουν πολλά.

“Καλό σου ταξίδι”

Κοινοποίηση
Scroll to Top