ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΣΕΑ ΜΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ κα ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

Αριθ. Εθν. Μητρώου: 0 9 1 1 0 Σ Υ Δ 1 1 0 1 6 Ο 5 8 Ν 0 3 4 3
Τηλ/Φαξ: 210 2430560
Email: posea.gr@hotmail.com
Site: www.posea.gr
Διεύθυνση: Ολυμπιονίκη Χρ. Μάντικα 7 Αχαρνές, Τ.Κ.: 13671, Αττική

Αθήνα, 31/7/2014
Αρ. Πρωτ.: 3077

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χθες 30 Ιουλίου 2014 και ημέρα Τετάρτη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, με πρωτοβουλία της Υφυπουργού Υγείας και αρμόδιας για το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α) κας Κατερίνας Παπακώστα.

Στην σύσκεψη είχαν προσκληθεί ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών κ. Χρήστος Πρωτόπαπας, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) κ. Λεωνίδας Ανωμερίτης, ο Επιστημονικός Διευθυντής του Ε.ΚΕ.Α,  αιματολόγος κ. Κωνσταντίνος Σταμούλης, η Γενική Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας κα Αθηνά Κύρλεση, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας κ. Βασίλης Τσιτομενέας, και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με το εργοστάσιο κλασματοποιήσης του πλάσματος που βρίσκεται στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και θέματα τα οποία σχετίζονται με την αξιοποίηση του πλάσματος του αίματος.

Στην σύσκεψη προγραμματίστηκε επίσης επίσκεψη της Υφυπουργού κας Κατερίνας Παπακώστα την Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014 με τους ανωτέρω αναφερόμενους και άλλους εξειδικευμένους επιστήμονες στον χώρο του εργοστασίου κλασματοποίησης του πλάσματος, στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας.

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, τον Υπουργό κ. Μάκη Βορίδη, καθώς και από την Υφυπουργό κα Κατερίνα Παπακώστα για το ενδιαφέρον που επέδειξαν στα ζητήματα που τους θέσαμε.

Με εκτίμηση,

             Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

        Ο Πρόεδρος                                                                                       Η Γενική Γραμματέας
Χρήστος Εμμ. Πρωτόπαπας                                                                 Αθηνά Κων. Εξάρχου

Κοινοποίηση
Scroll to Top