ΣΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας.

Ο Σύλλογος εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 10.30 στην κατάμεστη από πλήθος κόσμου αίθουσα του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς που ευγενικά μας παραχωρήθηκε.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πατήρ Δημήτριος Παπαγεωργίου εκπρόσωπος του Μητροπολίτη μας κ.κ. Χρυσόστομου, ο πατήρ Χαράλαμπος Παπαδόπουλος εφημέριος του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς, ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας, η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Αναστασία Τογιοπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος, ο αντιδήμαρχος Ερυμάνθου κ. Γιάννης Σουβαλιώτης, η Δ/ντρια του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Π «ο Άγιος Ανδρέας» και Δ/ντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας καθώς και αναπληρώτρια Διοικήτρια του ιδίου Νοσοκομείου  κ. Θεοδωρή Ελένη, η εκπρόσωπος του Κ.Υ. Χαλανδρίτσας κ. Αποστολοπούλου Κατερίνα, ο κ. Μπαρής Θεόδωρος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης  του Δήμου Ερυμάνθου, η πρόεδρος του Τ. Συμβουλίου Οβρυάς κ. Αγγελική Γράψα, ο αδελφός Σύλλογος Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος του Κ.Υ. Χαλανδρίτσας καθώς και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καραμανδανείου, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής μας Χαλανδρίτσας, Χρυσοπηγής, Ελληνικού, Σταροχωρίου, Δαφνούλας, Φαρρών, Βασιλικού, Σκιαδέων, ο Φιλοδασικός Σύλλογος Σαραβαλίου, ο Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος Μασσάτιδας «ο Φίλερης», ο οποίος πλαισίωσε και χρωμάτισε την εκδήλωση μας με χορούς από την Μ Ασία.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αθανάσιος Θεοδωρόπουλος αφού χαιρέτησε και ευχαρίστησε τους παρισταμένους που με την παρουσία τους τίμησαν και λάμπρυναν την εκδήλωση μας, μεταξύ άλλων είπε:

Η δύσκολη χρονιά 2015 που πέρασε παρά τα όποια προβλήματα που αντιμετώπισε η χώρα μας και ο λαός μας ήταν η πιο παραγωγική των 26 χρόνων λειτουργίας του Συλλόγου, αφού οι μονάδες που προσφέρθηκαν απλόχερα από τους αιμοδότες-μέλη μας, για πρώτη φορά ξεπέρασαν τις 1080, σημειώνοντας νέο ρεκόρ, βάζοντας τον επόμενο στόχο του Συλλόγου στις 1500 μονάδες.

Κυρίες και κύριοι, η ανατολή της νέας χρονιάς που μοιάζει με Δύση, ας ευχηθούμε στην δύση της να θυμίζει Ανατολή. Για να συμβεί όμως αυτό πρέπει να αφυπνιστούμε, να αφήσουμε πίσω μας την μιζέρια  την ηττοπάθεια και να ξαναζωντανέψουμε την ελπίδα. Άλλωστε η ανάσταση από της τέφρας είναι ίδιο του λαού μας. Πρέπει όμως να το πιστέψουμε, να το θελήσουμε, να το αποφασίσουμε και με ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ να απαντήσουμε. Να απλώσουμε τα χέρια και να δώσουμε χείρα βοηθείας στους ανήμπορους, στους αναξιοπαθούντες, στους πάσχοντες, ώστε να σταθούν όρθιοι με αξιοπρέπεια, είναι χρέος μας. Πότε? …Τώρα, ας ξεκινήσουμε.

Χρόνια Πολλά σε όλους. Καλή Χρονιά.

Με Υγεία-Ευτυχία-Αλληλεγγύη-Ανθρωπιά και Αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                               Η  Γραμματέας

Αθ. Θεοδωρόπουλος                                  Αμαλία Λύτρα

Κοινοποίηση
Scroll to Top