ΣΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ:16η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝΑΙΜΟΔΟΤΩΝ.

Η φλόγα της αγάπης, η φλόγα της ζωής, που για πρώτη φορά  άναψε  ελπιδοφόρα και χαρούμενα φέτος στις 24  Ιουλίου 2018 στο Αγρίνιο ταξιδεύει σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα με σκοπό στο πέρασμα της να ζεστάνει τις ψυχές και να πυρώσει τις καρδιές των συμπολιτών μας μεταλαμπαδεύοντας την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας  θα  βρίσκεται στην περιοχή μας  από 29 Σεπτεμβρίου έως και 5 Οκτωβρίου 2018.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας θα συμμετάσχει και φέτος στη 16ηΠανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών

Αιμοδοτών και στη τελετή λήξης που θα λάβει χώρα στο προαύλιο του Ι.Ν.Αγίου Ανδρέα Πατρών την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 και ώρα

19.00 με 4 διαδρομές.  Καλούμε  τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου καθώς και όλους τους φορείς της περιοχής νασυμμετέχουν στην 16η Πανελλήνια  Λαμπαδηδρομία Εθελοντικής Αιμοδοσίας, ως πρωτοπόροι στο    εθελοντικό αιμοδοτικό  κίνημα της χώρας μας.

Οι  2  διαδρομές της  Λαμπαδηδρομίας για 29-30/9/2018.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/9/2018.(1ηΗΜΕΡΑ) ΩΡΑ 6.30 μ.μ.

Η πομπή με τους λαμπαδηδρόμους θα αναχωρήσει από το νέο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίτας με κατεύθυνση Πλατανόβρυση,  Κουρλαμπά, Βασιλικό, Ίσωμα, Φαρραί, Πρέβεδος Δαφνούλα και θα καταλήξει στην πλατεία του Σταροχωρίου περί ώρα 8.30 μ.μ.(υποδοχή της φλόγας).

Θα γίνουν ενδιάμεσες στάσεις και χαιρετισμοί στα χωριά Χαλανδρίτσα , Βασιλικό, Δαφνούλα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30/9/2018.(2ηΗΜΕΡΑ) ΩΡΑ 6.30μ.μ.

Εκκίνηση από την κεντρική πλατεία της Οβρυάς (άνωθεντουΙ.Ν. ΚοιμήσεωςΘεοτόκουΟβρυάς) ακολουθώντας την διαδρομή οδός Δημοκρατίας – Γιαννόπουλου δεξιά-Κρήνη-Πετρωτό-παραγλαύκια οδό-αριστερά στην Ακρωτηρίου-συνέχεια στην Δημοκρατίας στη κάβα Κυριαζή αριστερά για Δεμένικα στην οδό Ειρήνης κΦιλίας και θα καταλήξει στον αύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων Δεμενίκων περί ώρα 8.15 μ.μ.(υποδοχή της Φλόγας, άναμμα βωμού).

(Οι επόμενες   2 διαδρομές  για τις  5 Οκτωβρίου 2018 θα ανακοινωθούν  την επόμενη εβδομάδα.)

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                   Η  Γ. Γραμματέας

Αθ. Θεοδωρόπουλος                                       Αμαλία Λύτρα

συλ

Κοινοποίηση
Scroll to Top