ΣΕΑ Ν.ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ “Η ΑΓΑΠΗ” – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

ΓΙΟΡΤΑΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ Ν.ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ ”Η ΑΓΑΠΗ” ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ,ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ..

Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,ΕΧΟΝΤΑΣ 8 ΝΕΟΥΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΕΝΑΣ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ 18 ΚΑΙ 4 ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ,ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΙ 37. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΟΓΩ ΑΔΙΑΘΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΛΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΕΛΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ.ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΛΥΡΑΡΗ ΤΟΝ ΤΣΑΝΑΣΙΔΗ ΓΙΑΝΝΗ,ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ CD, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ,ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ”Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΔΟΓΛΟΥ ΑΙΜΟΔΟΤΗ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΡΕΑΤΙΚΩΝ, ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣΟΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΕΡΩΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΝ Κ.ΜΑΓΟΥΛΑ, ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ, ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ,ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΕΡΟΙΑΣ Κ. ΒΟΡΓΙΑΤΖΙΔΗ ΚΩΝ/ΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΠΙΚΟΥ Δ. Ν.ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ ΣΤΑΦΥΛΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝ/ΝΟ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟ.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ 9-1 ΚΑΙ 6-8 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ Ν.ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ

Κοινοποίηση
Scroll to Top