ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ – Οι Αιμοδότες στην 10η Ανθοκομική Έκθεση

Οι Αιμοδότες στην 10η Ανθοκομική Έκθεση.

Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Κοζάνης θα βρίσκεται και φέτος στην 10η Ανθοκομική Έκθεση & ειδών κήπου- κατοικίας στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης. Ο χώρος ήδη έχει διαμορφωθεί και σας περιμένουμε από σήμερα Τετάρτη 6 Μαΐου στις 19:00, στα εγκαίνια και μέχρι τη Δευτέρα 11 Μαΐου να σας ενημερώσουμε για τα πολύ σοβαρά ζητήματα της Δωρεάς Ζωής.

Έτσι και αλλιώς μπαίνοντας στην έκθεση πρώτο τραπέζι πίστα, που λένε, θα βρείτε εμάς, μη χάσετε την ευκαιρία για μια προσωπική και σε βάθος ενημέρωση για τη μοναδικότητα της Δωρεάς Βλαστοκυττάρων και Μυελού των Οστών. Αλλά και για τα απλά συνηθισμένα ζητήματα αιμοδοσίας και δωρεάς αιμοπεταλίων. Όλα το ίδιο σημαντικά και μοναδικά για τους πάσχοντες που τα έχουν ανάγκη.

(Ανακοινώσεις, πρόγραμμα των επόμενων Αιμοδοσιών – Ενημέρωση για δωρεά Αιμοπεταλίων, Μυελού των Οστών, Ιστών και Οργάνων αλλά και Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος Βλαστοκυττάρων), στα γραφεία του συλλόγου μας Παύλου Χαρίση 23, Φαξ-τηλ:.2461040575 κινητό: 6977337561 και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, http://www.seakozanis.gr)

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                 Η Γ. Γραμματέας

Τσαουσίδης Θεόδωρος                      Τσαουσίδου Κάκη

Κοινοποίηση
Scroll to Top