ΣΕΑ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ 14η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ

Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στην 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών από τον Σύλλογο Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου Διδυμότειχου

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Αγία Ειρήνη Χρυσωβαλάντου» και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) διοργανώνουν την 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών, η οποία θα διεξαχθεί στο Διδυμότειχο την Κυριακή 2 Οκτωβρίου  2016 στις 11:00 στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου.

Αποστολή της Φλόγας της Αγάπης είναι, να φωτίσει τις πανανθρώπινες αξίες, να ζεστάνει τις καρδιές των ανθρώπων, να ρίξει τον σπόρο της αλληλεγγύης και της αδελφοσύνης με σκοπό την προσέλκυση νέων εθελοντών που θα μεγαλώσουν την οικογένεια των αιμοδοτών.

Η διαδρομή της Λαμπαδηδρομίας θα ενώσει τα δίδυμα τείχη-κάστρα (Πλωτινούπολη-Καλές) που χάρισαν την ονοματοδοσία της πόλης.

Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής προς όλους τους συνανθρώπους μας, μέλη και μη, συλλόγους, φορείς, που θέλουν να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή την εκδήλωση, να παρευρεθούν στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου και 11:00 για να λάβουν μέρος στην λαμπαδηδρομία.

Τηλέφωνα συμμετοχής: ΦΥΔΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 6974905959

ΤΕΚΤΟΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    6945817998

ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΑΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 6944151970

https://youtu.be/WznChSj38fQ

Κοινοποίηση
Scroll to Top