ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ”Η ΕΛΠΙΔΑ” – Εθελοντική Αιμοδοσία 11 Απριλίου

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΎΛΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

“Η ΕΛΠΙΔΑ”  ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Π.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ Μ.ΤΡΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα  «Η ΕΛΠΙΔΑ», όπως κάνει χρόνια τώρα, πραγματοποιεί σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας Π.Ε. Λάρισας την καθιερωμένη πλέον  Εθελοντική Αιμοδοσία του για το Πάσχα τη Μεγάλη Τρίτη, 11 Απριλίου 2023, από τις 8,30 π.μ. έως την 13:00 μ.μ. σε μιά ευρύχωρη και ασφαλή Τεντοκατασκευή στην Κεντρική Πλατεία του Αμπελώνα.

Σκοπός της Αιμοδοσίας  αυτής, που είναι η 1η για το 2023 και η 100η στη σειρά, αφ’ ότου ξεκίνησαν οι οργανωμένες αιμοδοσίες στον Αμπελώνα, το 1991, είναι να δοθεί μία ακόμη ευκαιρία στους κατοίκους του Αμπελώνα και της περιοχής να σκεφθούν τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας για:

Να δώσουν με τη θέλησή τους λίγο από το πολύτιμο και ζωογόνο αίμα τους και

Να προσφέρουν ζωή με το αίμα τους, έτσι ώστε να  συλλεχθεί ικανοποιητικός αριθμός μονάδων αίματος  για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών, που κάθε χρόνο την περίοδο των διακοπών του Πάσχα παρατηρείται στα Νοσοκομεία μας.

Για το λόγο αυτό ο Πρόεδρος κ. Γιαννόπουλος Γιάννης και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ» καλούν  όλους τους κατοίκους του Αμπελώνα και της περιοχής και κυρίως, τους νέους και τους φοιτητές, που λόγω του Πάσχα θα είναι στον τόπο της καταγωγής τους, να στηρίξουν έμπρακτα με την συμμετοχή τους την αιμοδοσία αυτή του Συλλόγου, προσφέροντας  με τη θέλησή τους και την καρδιά τους μια μονάδα από το αίμα τους!

Οι δυσκολίες και τα προβλήματα, που όλοι μας αυτή την περίοδο βιώνουμε, λόγω της μεγάλης και παρατεταμένης οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και ανθρωπιστικής κρίσης, μας επιβάλλουν να αλλάξουμε τρόπο και στάση ζωής, να δούμε με άλλο μάτι τα πράγματα, να σταθούμε με κατανόηση και αγάπη στον ανήμπορο συνάνθρωπό μας  και να του προσφέρουμε με την καρδιά μας κάθε δυνατή βοήθεια και, οπωσδήποτε, όσοι θέλουμε και μπορούμε, μια μονάδα από το αίμα μας.

Να γίνουμε αν δεν είναι είμαστε ακόμα, Εθελοντές Αιμοδότες!

Οι άγιες μέρες, που ακολουθούν μας καλούν όλους να κάνουμε την καλύτερη Πράξη Αλληλεγγύης και Αγάπης απέναντι στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας ως Χριστιανοί και ως Άνθρωποι!

Όλοι, λοιπόν, τη Μεγάλη Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 στην 100η τακτική εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου “Η ΕΛΠΙΔΑ” στον Αμπελώνα!!!

Κοινοποίηση
Scroll to Top