ΣΕΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ  ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Αλεξανδρούπολη  Πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου 7 τηλ. 25510-20478 φαξ. 25510-26646

eaa1988@otenet.gr  http://www.posea.gr ; www.eom.gr  –   exaimatosfoitites@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η προσφορά των Εθελοντών Αιμοδοτών είναι ανεκτίμητη, διότι συνδυάζει ήθος και γενναιοδωρία στον συνάνθρωπο.

Αυτήν την ανιδιοτελή προσφορά των μελών μας, με  περισσότερες από 50 μονάδες αίματος και αιμοπεταλίων, θα τιμήσουμε το Σάββατο 11η  Μαρτίου 2017 και ώρα 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Θράκη Παλλάς, με επαίνους που φέρουν την υπογραφή του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη  Παυλόπουλου.

Ο Σύλλογος μας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους και όλες, θα είναι μεγάλη τιμή για μας, να παρευρεθείτε στην λαμπρή  αυτή εκδήλωση.

Αναδρομή στον Εθελεντισμό της Αιμοδοσίας στην Πατρίδα μας θα πραγματοποιήσει ο Ομότιμος Καθηγητής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

και Άρχοντας του Πατριαρχείου μας, ο καρδιοχειρουργός κ. Γεώργιος Μπουγιούκας .

Το αίμα σου στον συνάνθρωπο με την καρδιά σου δώσε και μια ζωή  απ΄ τον θάνατο, Συ Εθελοντή Αιμοδότη σώσε! Κωσταντίνος Τραϊανός

Αλεξανδρούπολη, 7η Μαρτίου 2017

Δύο λόγια για τον Καθηγητή Γεώργιο Μπουγιούκα,

Ο εκλεκτός μας συνεργάτης και αληθινός φίλος του Συλλόγου μας Γεώργιος Μπουγιούκας, είναι Ομότιμος Καθηγητής και ιδρυτής της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, και μεταξύ άλλων έχει τιμηθεί με πάρα πολλές διακρίσεις.

Είναι ο άνθρωπος, ο οποίος επί 20 συνεχή έτη, υπήρξε βασικός και ένθερμος υποστηρικτής του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης και ως ακούραστος μαχητής συμμετείχε σε όλες τις εκδηλώσεις για την Εθελοντική Αιμοδοσία στο Νομό Έβρου.

Για τον λόγο αυτό και ομόφωνα το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, θα τον τιμήσει  με αναμνηστική πλακέτα και θα τον ανακηρύξει, ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ του, «δεσμεύοντάς τον» δια παντός, ως επιστημονικό συνεργάτη του Συλλόγου μας.

για το Δ.Σ.

Κοντακίδης   Αναστάσιος                             Κωνσταντινίδης  Λεωνίδας

Πρόεδρος                                               Αν. Γραμματέας

Κοινοποίηση
Scroll to Top