ΣΕΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – Εθελοντική Αιμοδοσία 10 Δεκεμβρίου

                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δράσεις ζωής και προσφοράς στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου ¨Δότες Ζωής¨ και το 14ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου και την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00-13.00 στον χώρο του αμφιθεάτρου.

Όσοι θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά αίμα παρακαλούνται πολύ να καλέσουν στο τηλέφωνο 6947271423.

Παράλληλα θα γίνονται εγγραφές εθελοντικής δωρεάς αιμοποιητικών κυττάρων – Μυελού των Οστών, ύψιστη προσφορά στον ασθενή που χρειάζεται μεταμόσχευση. Ο ΣΕΑ Ρεθύμνου ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ είναι συνεργαζόμενο κέντρο με το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και οι εγγραφές των εθελοντών καταγράφονται στο Εθνικό και Παγκόσμιο Αρχείο Εθελοντών Δοτών.

Το 14ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου δέχτηκε μια σπουδαία δωρεά από την οικογένεια Σπύρου Στεφανάκη, έναν Εξωτερικό Απινιδωτή. Την ημέρα της αιμοδοσίας ο Ερυθρός Σταυρός προτίθεται να ενημερώσει τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους κατοίκους της γειτονιάς του σχολείου για τη χρήση του. Η ενημέρωση θα λάβει χώρα από τις 11.30 μέχρι 13.00 στο σχολείο.

Ο Εξωτερικός Απινιδωτής σώζει ζωές και σας παρακαλούμε πολύ να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή.

Δράσεις ανεκτίμητης αξίας που σώζουν ζωές!

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top