ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ COVID-19

Αξιότιμε(η) κύριε(α) Πρόεδρε και Αγαπητά Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,

Όπως κάθε φορά η Ομοσπονδία και οι Σύλλογοι Μέλη της καλούνται να αποδείξουν την χρησιμότητά τους σε περιόδους κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Και αυτή την φορά θα πρέπει να διαδραματίσουμε το ρόλο που έχουμε αποφασίσει πριν πολλά χρόνια και αυτός δεν είναι άλλος από το να προσφέρουμε φρέσκο αίμα για τις ανάγκες των Θαλασσαιμικών αλλά και της Κοινωνίας γενικότερα.

Παρακαλούμε πάντα σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες Αιμοδοσίας να υλοποιήσετε τις προγραμματισμένες αιμοληψίες σας εκτός νοσοκομείων και με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης που πρέπει να έχουμε έναντι των Μελών μας.

Οι τακτικοί Εθελοντές Αιμοδότες που απαρτίζουν τα Μέλη των Συλλόγων μας είναι υπεύθυνοι και φροντίζουν να προστατεύουν σε όλες τις περιόδους την υγεία τους ώστε να είναι χρήσιμοι στην Ελληνική Κοινωνία όποτε αυτή μας έχει ανάγκη.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αναβληθούν οι προγραμματισμένες Εθελοντικές Αιμοδοσίες αντιθέτως μάλιστα θα πρέπει να καλέσουμε τους υγιείς συμπολίτες μας να προσέλθουν και να προσφέρουν το αίμα τους.

Με εκτίμηση,

                                                        Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

                                    Ο Πρόεδρος                                                             Η Γενική Γραμματέας

                       Χρήστος Εμ. Πρωτόπαπας                                               Ευαγγελία Ιωαν. Κλούρα

Κοινοποίηση
Scroll to Top