ΠΕΝΕΑ – ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 14ης ΙΟΥΝΗ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

ΘΕΜΑ:  ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 14ης ΙΟΥΝΗ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

 Την 14η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη κορυφώθηκαν οι δράσεις της Πανελλήνιας Επιτροπής Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών σε συνεργασία με την Εταιρεία ΕΛΤΑ Courier.

Συγκεκριμένα η φετινή εκστρατεία ενημέρωσης είχε ως τελευταία δράση την  Εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε από τις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ΑΕ σε συνεργασία με το Νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού στα κεντρικά γραφεία της ΕΛΤΑ Courier (Λ. Βουλιαγμένης 115-117). Από νωρίς το πρωί ξεκίνησε η Εθελοντική Αιμοδοσία, ενώ παράλληλα πραγματοποιούταν συλλογή δείγματος για Μυελό των Οστών από την ομάδα του ΚΕΔΜΟΠ «Χάρισε Ζωή». Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη, καθώς επίσης και η στήριξη της προσπάθειας από όλους τους υπαλλήλους της Εταιρείας.

Νέοι από την Κρήτη, την Πάτρα, το Αγρίνιο, αλλά και φοιτητές της Αθήνας έδωσαν το παρόν και προσέφεραν σημαντική βοήθεια. Αξιοσημείωτο ήταν πως κάποιοι προσήλθαν σε αιμοδοσία για πρώτη φορά χάρις στην ενημέρωση, που είχαν από τα δύο σποτ που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια της εκστρατείας μας.

Ταυτόχρονα την ίδια ημέρα πραγματοποιούνταν αιμοδοσίες και δράσεις ενημέρωσης σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, όπου έγινε χρήση και υλικού-χορηγίας των μπλουζών, καπέλων, αφισών και φυλλαδίων των ΕΛΤΑ. Αυτό ανέδειξε τη μαζικότητα της δράσης και τόνισε πως όλες οι δράσεις μας στοχεύουν στην πανελλαδική δράση και ενημέρωση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την Εταιρεία ΕΛΤΑ Courier για την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και την αποτελεσματικότητα σε ό,τι ζητήσαμε. Ευχαριστούμε ιδιαίτερως τον κ. Ιγνατιάδη Σταύρο, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλο, την κ. Κοτσαρίνη Ιωάννα Διευθύντρια Διοικητικής Υποστήριξης, καθώς και τον κ. Χαραλαμπίδη Ιωάννη, που ήταν παρών στη διεξαγωγή του σποτ και  της αιμοδοσίας παρέχοντας μας οτιδήποτε ήταν απαραίτητο και τέλος τον κ. Γιώργο Θαναηλάκη για τη δημιουργία και των δύο σποτ.

Θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε το μέλος  της ΠΕΝΕΑ-ΠΟΣΕΑ και υπάλληλο των ΕΛΤΑ, Κωνσταντίνο Παπαδογιώργο, που με τη στήριξη του Προϊσταμένου του στην Εταιρεία, κ. Ορφανίδη Αλέξανδρο, εμπνεύστηκε τη συγκεκριμένη εκστρατεία και κατάφερε να «ενώσει» περισσότερο όλους τους συλλόγους της ΠΟΣΕΑ, ώστε να υπάρχει μαζική συμμετοχή σε όλη την Ελλάδα. Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους Συλλόγους που συμμετείχαν πανελλαδικά και την ΠΟΣΕΑ για τη στήριξη στην προσπάθειά μας.

Να ευχηθούμε η δράση αυτή να ήταν μια καλή αφορμή για συλλογικές δράσεις, που θα αγκαλιάσουν όλη τη χώρα, θα ενημερώσουν τους κατοίκους ακόμη και των πιο απομακρυσμένων περιοχών, ώστε η αυτάρκεια σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα κάποια μέρα να αποτελέσει την πιο ευχάριστη είδηση.

Με εκτίμηση η  Διοικούσα της ΠΕΝΕΑ

Κοινοποίηση
Scroll to Top