ΣΕΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ 14 & 17 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα είναι αναγκαίο περισσότερο από ποτέ να συμμετάσχουμε στις Εθελοντικές Αιμοδοσίες που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογός μας :

Την Κυριακή 14-06-2020

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

από 09:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.

&

Την  Τετάρτη 17-06-2020 από 16:00 μ.μ. έως 20:00 μ.μ.

Με πρωτοβουλία της Π.Ο.Σ.Ε.Α., της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ΕΡΤ, του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και της Περιφέρειας Αττικής και με την Συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας (Ε.Ο.ΘΑ.) και του Κέντρου Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) ορίστηκε η Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Εθελοντική Αιμοδοσία από Δευτέρα 8 έως Κυριακή 14 Ιουνίου 2020, Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη. Το θέμα της φετινής καμπάνιας είναι το «Δώσε Αίμα για έναν Κόσμο πιο Υγιή».

Με την πρωτοβουλία αυτή θα τιμήσουμε τον ανώνυμο Εθελοντή Αιμοδότη, θα αναδείξουμε την σημαντική προσφορά των Τακτικών Εθελοντών Αιμοδοτών αλλά και όλων αυτών που προσφέρουν το Αίμα τους για τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Την εβδομάδα 8-14 Ιουνίου εκπρόσωποι όλων των εμπλεκομένων φορέων θα αναδείξουν τα προβλήματα, θα προτείνουν λύσεις και οι πάσχοντες συνάνθρωποί μας θα αναφέρουν στοιχεία που θα κάνουν τον καθέναν από εμάς να αντιληφθεί την υποχρέωση όλων μας σ’ αυτή την προσπάθεια για να γίνει η χώρα αυτάρκης από εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

Είναι χρέος όλων μας να συνεισφέρουμε στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν σε όλη την χώρα οι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών και οι υπεύθυνοι πολίτες.

Το Ξυλόκαστρο και ο ευρύτερος Δήμος πρέπει να αποδείξει ότι από το 1987 έως σήμερα καλύπτει τις ανάγκες του και συνεισφέρει και στην υπόλοιπη χώρα για τους χιλιάδες χρόνια πάσχοντες συνανθρώπους μας. Πρέπει και αυτή τη φορά να είμαστε παρόντες και να φέρουμε κοντά μας και έναν φίλο μας για να ενταχθεί στην μεγάλη οικογένειά μας.

Αψηφούμε τον φόβο γιατί η διάθεσή μας για Προσφορά Ζωής είναι μεγαλύτερη.

Σας περιμένουμε!

Με εκτίμηση,

                                                  Για το Διοικητικό Συμβούλιο

               Ο Πρόεδρος                                                                    Η Γενική Γραμματέας

    Χρήστος Εμμ. Πρωτόπαπας                                               Φωτεινή Παπακωνσταντίνου

ΣΕΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ 14 & 17 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΣΕΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ 14 & 17 ΙΟΥΝΙΟΥ
Κοινοποίηση
Scroll to Top