ΣΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ – ΞΕΦΑΝΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΞΕΦΑΝΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ

Ξεφάντωμα στο χορό του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κ.Υγείας Χαλανδρίτσας στην αίθουσα συνεστιάσεων «Βάκχου Μέλαθρον » (Μανέττα) στην Δαφνούλα το Σάββατο13 Φεβρουαρίου 2016. Παρά τις δυσκολίες των καιρών, συναντήθηκαν  οι αιμοδότες και οι φίλοι του Συλλόγου όχι μόνο για να διασκεδάσουν όπως το επιβάλλουν οι μέρες των Απόκρεω, αλλά και να τιμήσουν τους συνεργάτες του Συλλόγου για την πολύχρονη και πολύτιμη κοινωνική προσφορά τους προσηλωμένοι στο κοινό όραμα, στην διάδοση και προαγωγή της Εθελοντικής  Αιμοδοσίας στην περιοχή μας.

Απόρροια της συνεργασίας αυτής είναι η συνεχής ανοδική πορεία του Συλλόγου σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα, φθάνοντας το 2015 τις 1081 μονάδες, που αποτελεί ρεκόρ των 27 ετών.

Παρευρέθησαν και απένειμαν τους επαίνους η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ Ελλάδος κ. Αν. Τογιοπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Αγγελόπουλος,  ο Δήμαρχος Ερυμάνθου κ. Αθ. Καρπής, ο Αντιδήμαρχος Ερυμάνθου  κ. Ι. Σουβαλιώτης, ο τέως διευθυντής του Κ.Υ. Χαλανδρίτσας κ. Παν. Θεοδωρόπουλος.

Βραβεύθηκαν το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Π.Ν.Π. «Άγιος Ανδρέας», οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Χρυσοπηγής, Ελληνικού, Βασιλικού Σταροχωρίου, Δαφνούλας, Σκιαδαίων, Φαρρών, Χαλανδρίτσας, Καλάνιστρας, Δεμενίκων, ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Μεσσάτιδας «ο Φίλερης», οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων 1ου  και 2ου Δημοτικών Οβρυάς, Δημοτικού Δεμενίκων, Δημοτικού Κρήνης, το Λύκειο Δεμενίκων και ο αδελφός Σύλλογος Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος περιοχής  Κ.Υ. Χαλανδρίτσας.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε όλους τους αιμοδότες και τους Συλλόγους της περιοχής για την συμμετοχή τους και την πολύτιμη προσφορά τους στο κοινωνικό και θεάρεστο έργο ζωής προς τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο, στέλνοντας μήνυμα αγάπης.

Με ενορχηστρωτή τον D.J Τάκη Κόρδα το κέφι κράτησε ως τις πρώτες πρωινές  ώρες.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΘ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ                                ΑΜΑΛΙΑ ΛΥΤΡΑ

Κοινοποίηση
Scroll to Top