ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

Όπως όλοι γνωρίζουμε ο θεσμός της Εθελοντικής Αιμοδοσίας έχει καθιερωθεί ήδη στιςπόλεις και τα χωριά του Νομού μας σώζοντας καθημερινά εκατοντάδες ασθενείς που έχουν ανάγκη από αίμα.

Επειδή ο διαθέσιμος χρόνος και ο τόπος κατοικίας του καθενός που θέλει να είναι αιμοδότης ίσως να μη συμβαδίζει με αυτά του Νοσοκομείου, η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Άμφισσας οργανώνει Εθελοντικές Αιμοδοσίες σε διάφορα σημεία του Νομού, προκειμένου να διευκολύνει την προσέλευση των αιμοδοτών.

Η κίνηση αυτή, στην περιοχή μας αλλά και εκτός Νομού Φωκίδας, γίνεται πάντα με την πραγματικά πολύτιμη συμπαράσταση των Τοπικών Φορέων και των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, στους οποίους όσα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και να πει κανείς είναι λίγα.

Η Μετάγγιση Αίματος είναι και παραμένει ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ για πολλούς συνανθρώπους μας κάθε μέρα.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι και παραμένει ΠΟΛΥΤΙΜΗ, ειδικά στις μέρες αυτές, με τα κρούσματα από τον ιό του Δυτικού Νείλου και την Ελονοσία σε πολλές περιοχές της χώρας μας, όπου προσωρινά αποκλείονται οι κάτοικοι από την Αιμοδοσία.

Καλούμε λοιπόν κάθε έναν και κάθε μια, που είναι υγιής με ηλικία από 18 έως 65 ετών, να μη διστάσει να δοκιμάσει τη ΧΑΡΑ να δώσει στον άγνωστο συνάνθρωπο το καλύτερο δώρο, ένα κομμάτι ΖΩΗΣ.

Σας περιμένουμε :

ü       Την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου το πρωί, στα Άσπρα Σπίτια, στα Ιατρεία του ΙΚΑ
ü       Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου το πρωί και την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου το απόγευμα, στα γραφεία του Πελεκάνου στην παραλία της Ιτέας
ü       Τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου το απόγευμα, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άμφισσας
ü       Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου το πρωί, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών (πάνω πλατεία), στην Άμφισσα
ü       Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου το πρωί στη Δεσφίνα, στην καινούργια αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου

ü       Και κάθε μέρα στην Αιμοδοσία, στο Νοσοκομείο Άμφισσας (τηλ. 22650 29605)

Η αιμοδοσία είναι μια απλή, ανώδυνη και ασφαλής διαδικασία.

Άμφισσα   30.10.2012

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας και η Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας.

Κοινοποίηση
Scroll to Top