ΣΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟΥ – ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ» – ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΣΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟΥ – Ε.Κ.Φ. ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών «Ο Άγιος Στυλιανός» και η Ένωση Κοινωνικών Φορέων «ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ» με τη συνδρομή της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συμμαχία για την ζωή με τίτλο «ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ».

Στην κατεύθυνση αυτή, συνδιοργανώνουν τετραήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία, από τις 9 έως 12 Ιουνίου στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη (14 Ιουνίου).

Η Αιμοδοσία αυτή αποτελεί έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα συνεργασίας συμμαχιών του Σ.Ε.Α. Καραμανδανείου και εντάσσεται στο σύνολο των αιμοδοσιών που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών, με την συνεργασία του ΕΟΔΥ και του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Η επαναλαμβανόμενη πρωτοβουλία, στην οποία πρωτοστατούν οι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών που είναι μέλη της Π.Ο.Σ.Ε.Α. έχει προσφέρει μέχρι στιγμής και εν μέσω πανδημίας περισσότερες από 13.000 μονάδες αίμα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και την Ελληνική κοινωνία.

Το τετραήμερο Αιμοδοσίας στην Πλατεία Γεωργίου, θα καλυφθεί και από την ΕΡΤ, στο πλαίσιο της εβδομάδας ευαισθητοποίησης για την Εθελοντική Αιμοδοσία, η οποία θα πραγματοποιηθεί με την συνεργασία της Π.Ο.Σ.Ε.Α. από 7 έως 14 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει αφιερώματα στις ενημερωτικές εκπομπές της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

Η Π.Ο.Σ.Ε.Α. όπως είναι γνωστό, έχει αποστείλει σε όλη την Ελλάδα υγειονομικό υλικό (αντισηπτικά, μάσκες, γάντια) για την ασφαλή διοργάνωση κάθε Αιμοδοσίας.

Το τετραήμερο της Αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθεί με την συνεργασία της υπηρεσίας αιμοδοσίας του ΠανεπιστημιακούΓενικού Νοσοκομείου Πατρών.

ΣΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟΥ - ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΣΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟΥ – ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Κοινοποίηση
Scroll to Top