ΣΕΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

Η 14η Ιουνίου έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.), τον Ερυθρό Σταυρό και την Ερυθρά Ημισέληνο ως η Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη.

Την ημέρα αυτή τιμάται, διεθνώς, ο ανώνυμος εθελοντής αιμοδότης και ο αλτρουισμός που επιδεικνύει προσφέροντας δύο πολύτιμα αγαθά χωρίς ανταμοιβή: λίγο από το χρόνο του και 400ml αίμα από τα 5 λίτρα που έχει.

Ο Σύλλογος μας «ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ» θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές αιμοδότες που διαθέσαν λίγο χρόνο για να δώσουν αίμα ακόμα και αυτούς που για διάφορους λόγους δεν κατέστη δυνατό να δώσουν.

Αίμα που μπορεί να σώσει μια ζωή ενός συνανθρώπου μας. Η συμμετοχή σας μας βοηθάει και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε το τόσο σημαντικό έργο μας, ένα έργο που το κάνουμε εδώ και οκτώ χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και έχοντας διαθέσει έως τώρα εκατοντάδες μονάδες αίματος σε συνανθρώπους μας με προβλήματα υγείας.

Έλα και εσύ στην παρέα μας… γίνε εθελοντής αιμοδότης τώρα!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην 130η αιμοδοσία, μεθαύριο Δευτέρα 15 και Τετάρτη 17 Ιουνίου στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μ. Αλέξανδρος στο Άργος.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του συλλόγου μας και όχι μόνο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://www.desmoiaimatos.gr.

«Να είσαι εκεί για τον Άλλο. Δώσε Αίμα. Μοιράσου τη Ζωή.»

«Δώσε Αίμα για έναν Κόσμο πιο Υγιή»

ΣΕΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ
ΣΕΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ
Κοινοποίηση
Scroll to Top