Νέα & Εκδηλώσεις

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Ο.Σ.Ε.Α. ΜΕ Δ.Σ. ΣΕΑ ΙΤΕΑΣ «Ο ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ»

  • Aναρτήθηκε στις 16.10.2020

                                                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                            ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Ο.Σ.Ε.Α. ΜΕ Δ.Σ. ΣΕΑ ΙΤΕΑΣ «Ο ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ»

Ο ΣΕΑ ΙΤΕΑΣ «Ο Πελεκάνος» συνεχίζοντας την πολύχρονη προσφορά του, επεκτείνει συνεχώς την περιοχή δράσης του και αυτή τη φορά, προγραμματίζει αιμοδοσία στην μαγευτική παραλιακή κοινότητα του Μαραθιά, στα σύνορα Φωκίδας-Αιτωλοακαρνανίας.

Η Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της Τοπικής Ενορίας και του Εφημέριου Πατέρα Νικόλαου Φρομουζόπουλου, ο οποίος έχει αναπτύξει πολύπλευρη δραστηριότητα και έχει να επιδείξει σημαντική προσφορά στην περιοχή.

Μάλιστα ο αξιέπαινος εφημέριος χωρίς προηγούμενη εμπειρία είχε διοργανώσει πιλοτικά Εθελοντική Αιμοδοσία τον περασμένο Αύγουστο, η οποία απέδωσε 15 μονάδες αίματος στοιχείο που τον οδήγησε να ζητήσει την συνεργασία του ΣΕΑ ΙΤΕΑΣ, ούτως ώστε η προσπάθεια να λάβει συστηματικό χαρακτήρα.

Η συνεργασία οριστικοποιήθηκε στην διάρκεια συνάντησης εργασίας, η οποία πραγματοποιήθηκε προχθές Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 παρουσία του Προέδρου της Π.Ο.Σ.Ε.Α. Χρήστου Πρωτόπαπα.

Μάλιστα ο κ. Πρωτόπαπας δήλωσε ότι η Π.Ο.Σ.Ε.Α. θα συμπαρασταθεί στην ενορία, σε κάθε πρωτοβουλία και δράση που θα αναλάβει, για την προβολή της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην περιοχή.

Από την πλευρά του ο εμβληματικός Πρόεδρος και συνιδρυτής του Συλλόγου Κώστας Κοτοπούλης, τόνισε ότι στόχος είναι η Αιμοδοσία αυτή να καθιερωθεί και να πραγματοποιείται ανά τακτά διαστήματα, ώστε να λειτουργήσει ως παράδειγμα για τις γειτονικές κοινότητες.

Η Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιανουαρίου 2021 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Κοινότητας όπου λειτουργεί και το αγροτικό Ιατρείο.

Με εκτίμηση,

                                           Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

              Ο Πρόεδρος                                                                                   Η Γενική Γραμματέας

       Χρήστος Εμ. Πρωτόπαπας                                                                   Ευαγγελία Ιωαν. Κλούρα

Κώστας Κοτοπούλης, Πρόεδρος

Ακριβός Μουδιώτης, Β’ Αντιπρόεδρος

Αμαλία Βακάλη, Ταμίας

Πατέρας Νικόλαος Φρομουζόπουλος

Πρεσβυτέρα Χριστίνα Φρομουζοπούλου