ΣΕΑ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΓΙΤΗΣ – “Βόλτα Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης”

Αγαπητοί Αιμοδότες και Μέλη,

Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 διοργανώνουμε μία τρίωρη “Βόλτα Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης” των πολιτών της Μεταμόρφωσης για την Εθελοντική Αιμοδοσία από τις 6 ως τις 9 μ.μ. στις παιδικές χαρές και στις καφετέριες της περιοχής. Θα συζητήσουμε με τον κόσμο, θα δώσουμε έντυπα και θα προωθήσουμε την Μεγάλη Ιδέα, προβάλλοντας ταυτόχρονα και την Αιμοδοσία του Συνδέσμου στις 26 και 27 Ιουνίου 2016.

Η συμμετοχή σας σε αυτή την δραστηριότητα είναι απολύτως απαραίτητη για την επιτυχία της. Όσες και όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε σε αυτήν την προσπάθεια, πιστεύοντας στον εθελοντισμό και στην αποτελεσματικότητα της ομαδικής δουλειάς, επικοινωνήστε μαζί μας στο 6945115143 ή απαντήστε μας με e-mail. Είμαστε σίγουροι για την ανταπόκρισή σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων γι’ αυτό.

Επίσης, σας καλούμε να ενταχθείτε στην ομάδα Αιμοπεταλιοδοτών του Συνδέσμου με στόχο την υποστήριξη συνανθρώπων μας, παιδιών και ενηλίκων που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά στην επόμενη αιμοδοσία ή οποτεδήποτε θέλετε.

Τέλος, στις αιμοδοσίες είναι καλό οι αιμοδότες να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους και το ΑΜΚΑ τους, διότι σταδιακά θα χρησιμοποιούνται από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό για την ταυτοποίηση των αιμοδοτών, σύμφωνα με τις διεθνείς οδηγίες τις οποίες προσπαθεί να εφαρμόσει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας στην Ελλάδα.

Σας ευχαριστούμε.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Κοινοποίηση
Scroll to Top