Καλεσμένος στην Εκπομπή “Ανοιχτά Μικρόφωνα” με τον Αλέξανδρο Ζαούτσο, από τον Ραδιοθάλαμο Τρικάλων της ΕΡΤ Λάρισας στους 98.3 στα fm ήταν ο Πρόεδρος της Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελoντών Αιμοδοτών – ΠΟΣΕΑ κ. Θεολόγος Ζώτος.
Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στις ελλείψεις αίματος που παρατηρούνται κάθε χρόνο τους καλοκαιρινούς μήνες και ενημέρωσε παράλληλα για τις εκατοντάδες εθελοντικές αιμοδοσίες που προγραμματίζουν οι Σύλλογοι -Μέλη της ΠΟΣΕΑ για το διάστημα Ιούνιο- Αύγουστο 2026 , συνδράμοντας ουσιαστικά στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας-ΕΚΕΑ
Ο Πρόεδρος τόνισε πως πρόκειται για μια Εθνική προσπάθεια στην οποία συμβάλουν όλοι και απηύθυνε έκκληση προς το γενικό πληθυσμό ηλικίας 18-65 υπενθυμίζοντας τους να αιμοδοτήσουν πριν φύγουν για διακοπές.
Κλείνοντας, ο κ. Ζώτος αναφέρθηκε στην υποδειγματική προσπάθεια που γίνεται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας ευχαριστώντας δημόσια τους συλλόγους – μέλη καθώς και το ιατρο-νοσηλευτικό προσωπικό της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας για την μέχρι σήμερα άριστη συνεργασία.

