Καλεσμένος στο σταθμό Παραπολιτικά FM και συγκεκριμένα του δημοσιογράφου κ. Τηλέμαχου Σαντοριναίου στην εκπομπή “Πρωινή Πτήση ΣΚ” βρέθηκε την Κυριακή 7 Ιουνίου 2026 ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών κ. Θεολόγος Ζώτος, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη.
Ο Πρόεδρος εξήρε το έργο που επιτελούν οι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών σε όλη τη χώρα μέσω των εκατοντάδων εθελοντικών αιμοδοσιών που προγραμματίζουν τη περίοδο Ιούνιος- Αύγουστος 2026 , ακολουθώντας το στρατηγικό πλάνο της Π.Ο.Σ.Ε.Α. για την πρόληψη των καλοκαιρινών ελλείψεων που κάνουν την εμφάνιση τους κάθε χρόνο.
Επίσης, αναφέρθηκε στην Τελετή Έναρξης της 24ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας στην Ξάνθη και έπειτα στον πρώτο σταθμό της “Φλόγας της Αγάπης” που παραδοσιακά είναι το Ξυλόκαστρο Κορινθίας, ο τόπος όπου γεννήθηκε η ιδέα της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών και η οποία αποτελεί την εμβληματικότερη δράση προσέλκυσης και ενημέρωσης της κοινωνίας για την αιμοδοσία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Κλείνοντας, ο Πρόεδρος ευχαρίστησε εγκάρδια τον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM για την διαρκή υποστήριξη στο έργο της Π.Ο.Σ.Ε.Α. και ευχήθηκε σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες οι οποίοι τιμώνται για την ανιδιοτελή προσφορά τους προς το συνάνθρωπο , στις 14 Ιουνίου κάθε χρόνο.

