ΣΕΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – 23ο Πανέβριο Συνέδριο Εθελοντών Αιμοδοτών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 23ο Πανέβριο Συνέδριο Εθελοντών Αιμοδοτών και η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Συλλόγων και Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Έβρου, στης 10 Μάη 2015 στο πολιτιστικό πολύκεντρο της Νέας Ορεστιάδας.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ορεστιάδας Γεώργιος Καραγιάννης, ο πρόεδρος των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου Αλέξανδρος Μπαρμούδης όπως και οι βουλευτές Γκαρά Αναστασία και Ρίζος Δημήτριος. Σημαντική δε η παρουσία και της υπεύθυνης περιφέρειας τομέα πολιτισμού της κυρίας  Ζάχαρη  Ζήνας.

Με επιστολή του ο βουλευτής κύριος Δημοσχάκης Αναστάσιος χαιρέτισε τις εργασίες του συνεδρίου.

Η τελετή έναρξης έκλεισε με ολιγόλεπτη τοποθέτηση προσκεκλημένων.

Στην συνέχεια συζητήθηκαν τα θέματα:
·Δωρεά Οργάνων, προβολή ταινίας διάρκεια 3’
·Δωρεά Μυελού Οστών νέα μέθοδος, προβολή ταινίας διάρκεια 5’
·Ομφάλιο Αίμα βλαστοκύτταρα προσφορά στην δημόσια τράπεζα, προβολή ταινίας διάρκεια 3’

Από την διευθυντή και τον προϊστάμενο του σταθμού αιμοδοσίας του νοσοκομείου Διδυμοτείχου, επισημάνθηκε το πολύπλευρο σημαντικό έργο που επιτελείται καθημερινά από γιατρούς και εργαζόμενους της υπηρεσίας αιμοδοσίας, διατηρώντας ανοιχτή την αιμοδοσία και τα απογεύματα στις καθημερινές ημέρες ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι αιμοδότες.

Επιβεβαιώθηκε ακόμη μία φορά η ανάγκη κατάρτισης των στελεχών που συμμετέχουν στα συμβούλια των συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών.

Θέλουμε ειλικρινά να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο της Νέας Ορεστιάδας όλους τους δημοτικούς συμβούλους και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για την άμεση αποδοχή και την πλήρη φιλοξενία στην καταπληκτική αίθουσα του πολιτιστικού πολύκεντρου με την άριστη εξυπηρέτηση από την γραμματέα υπεύθυνη του χώρου.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. της Ένωσης

Φωτεινή Κορδά                                          Αναστάσιος Κοντακίδης

Πρόεδρος                                                          Γραμματέας

Κοινοποίηση
Scroll to Top