184η εθελοντική αιμοδοσία στο Δημοτικό Σχολείο Ινάχου

Το Δημοτικό Σχολείο Ινάχου υποστηρίζει την Εθελοντική Αιμοδοσία και σας καλεί να ενώσουμε τους ΔΕΣΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ σε μια Πράξη Αγάπης

184η εθελοντική αιμοδοσία στο Δημοτικό Σχολείο Ινάχου

Το Δημοτικό Σχολείο Ινάχου υποστηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία και σας καλεί να ενώσουμε τους ΔΕΣΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ σε μια Πράξη Αγάπης.

Πώς μπορείς να συμμετάσχεις; Έλα στον Ίναχο, τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 και ώρα 17:00-19:30 στο Δημοτικό Σχολείο Ινάχου (δείτε το σημείο στο χάρτη).

Οι ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ δεν αποτελούν απλώς ένα σύλλογο, αλλά μια οικογένεια αφοσιωμένη στο να προσφέρει ελπίδα και ζωή. Η αιμοδοσία δεν είναι απλώς μια διαδικασία – είναι μια πράξη αγάπης, μια στιγμή όπου το εγώ συναντά το εμείς.

Όλοι έχουμε τη δύναμη να γίνουμε ήρωες στις καρδιές αυτών που χρειάζονται. Μια σταγόνα αίματος από εσάς μπορεί να σημαίνει μια ζωή για κάποιον άλλο. Με κάθε αιμοδοσία, δε δίνετε μόνο αίμα, αλλά ελπίδα, δύναμη και θάρρος σε όσους αγωνίζονται για τη ζωή τους.

Η σημασία του να είσαι εθελοντής αιμοδότης: Να είσαι εθελοντής αιμοδότης σημαίνει να είσαι μέρος μιας αλληλέγγυας κοινότητας, ένας σύνδεσμος στην αλυσίδα της ζωής. Κάθε φορά που προσφέρετε αίμα, προσφέρετε ένα μέρος του εαυτού σας για τη σωτηρία κάποιων ασθενών.

Κάθε νέος εθελοντής φέρνει νέα ελπίδα και κάθε αιμοδοσία κάνει τη διαφορά. Με τη συμμετοχή σας, γίνεστε μέρος μιας μεγάλης προσπάθειας αγάπης και αλληλεγγύης.

Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, μία σταγόνα τη φορά.

184η εθελοντική αιμοδοσία στο Δημοτικό Σχολείο Ινάχου
184η εθελοντική αιμοδοσία στο Δημοτικό Σχολείο Ινάχου

 

 

Κοινοποίηση
Scroll to Top