ΣΕΑ ΡΟΔΟΥ – ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Μέχρι σήμερα πιθανότατα έχετε ενημερωθεί για το νέο Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR), ο οποίος τίθεται σε ισχύ στις 25 Μαΐου 2018. Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ»  κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να συμμορφωθεί με το νέο κανονισμό. Για να μας βοηθήσετε να συμμορφωθούμε με τις απαιτήσεις συγκατάθεσης GDPR, πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να λαμβάνετε περιεχόμενο από εμάς.

Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορούμε να σας ενημερώνουμε για τα τελευταία νέα, τις δράσεις και τις εκδηλώσεις μας. Απλά συμπληρώστε εκ νέου τα στοιχεία σας στο παρακάτω ερωτηματολόγιο για να συναινέσετε να λαμβάνετε επικοινωνίες ενημέρωσης από εμάς. Έχετε τον πλήρη έλεγχο των προσωπικών δεδομένων σας. Mπορείτε να επιλέξετε να απογραφείτε οποιαδήποτε στιγμή αν το επιθυμείτε. Με αυτό το email σας δίνουμε τη δυνατότητα να ελέγξετε τις ρυθμίσεις της δωρεάν συνδρομής σας στη λίστα ενημερώσεών μας.

Αν επιθυμείτε να συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημέρωση από εμάς, ενημερώστε τις ρυθμίσεις συνδρομής, κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί συμπληρώνοντας εκ νέου τα στοιχεία σας:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeiwJtUYKgSq_FtH0ZBDLFIlGGaYgwQMw2SxYdRNZKKYLUXkg/viewform

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» δραστηριοποιείται κυρίως σε 3 δραστηριότητες:

Την Εθελοντική Αιμοδοσία, την Εθελοντική Δωρεά Αιμοπεταλίων και την Εθελοντική Δωρεά οργάνων και ιστών σώματος (μ.θ.)

Κοινοποίηση
Scroll to Top