ΣΕΑ ΠΑΛΑΜΑ

Την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 και ώρα 19:30 στα γραφεία του συλλόγου (Αίθουσα Αποστόλη Παπαντίνα) στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλαμά, έγινε συνάντηση μελών του Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Π. με μέλη του Δ.Σ. του Χορευτικού Συλλόγου Καρδιτσομάγουλας.

Η παραπάνω συνάντηση έγινε μετά από πρόσκληση του Χορευτικού Συλλόγου Καρδιτσομάγουλας και σκοπός της ήταν η ανταλλαγή απόψεων όσον αφορά το ξεκίνημα τμήματος αιμοδοσίας.
Έγινε λεπτομερής αναφορά και διεξοδική συζήτηση στον τρόπο λειτουργίας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά και δόθηκαν οι απαραίτητες  οδηγίες από τα μέλη του Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Π. Τα μέλη του Δ.Σ. του Χορευτικού Συλλόγου Καρδιτσομάγουλας άκουσαν με πολλή προσοχή και έδειξαν μεγάλη διάθεση για να ξεκινήσουν και τμήμα εθελοντικής αιμοδοσίας.
“Η αρχή είναι δύσκολη, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο.Ο σκοπός είναι ιερός και ο κόσμος της Καρδοτσομάγουλας θα αγκαλιάσει την προσπάθεια. Θα σταθούμε δίπλα σας και θα βοηθήσουμε σε ότι χρειαστείτε. Ευχόμαστε την κίνησή σας αυτή να μιμηθούν και άλλα χωριά, ώστε να καταστεί κάποια στιγμή ο Νομός Καρδίτσας αυτάρκης σε αίμα.”
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ…ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
Απο το Δ.Σ.
του Σ.Ε.Α.Παλαμά

Κοινοποίηση
Scroll to Top