ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΡΟΜΕΩΝ 13ης ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΡΟΜΕΩΝ 13ης ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑΣ

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης, καλεί τους συμπολίτες μας Αιμοδότες και μη, να γίνουν Λαμπαδηδρόμοι μεταφέροντας το μήνυμα της Αγάπης και του Αλτρουισμού με την φλόγα των Εθελοντών Αιμοδοτών,  το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή  18/9/2015 στις 20:00 στον Σύλλογο τηλ. Φαξ: Φαξ: 2461040575 και στο e-mail:aimodoteskoza@yahoo.gr κιν.: 6977337561 κ. Τσαουσίδη Θεόδωρο

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ 19/9/2015 Σάββατο: Σ.Ε.Α. Κοζάνης: 18:30 Δρομείς μέσα στην πόλη, οδούς:  Ανδρέα  Παπανδρέου, Πλατεία Συντάγματος, Κασομούλη, Γκέρτσου, Κόμβος Κρόκου, Κόμβος Λάρισας, Πτωχοκομείου, Μπρίστολ, Φιλίππου Β΄, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟ ΚΤΕΛ, Σιακαβάρα, Αυλιώτη, Παύλου Μελά, Περδίκα, Νομαρχία, Δημοκρατίας, Παύλου Χαρίση, -Δαβάκη – Δημοτικός Κήπος 19:30)

Η Λαμπαδηδρομία

Η λαμπαδηδρομία για την ανάπτυξη της εθελοντικής Αιμοδοσίας είναι πια  θεσμός και αποτελεί πλέον μαζί με την Αμφικτιονία (που και αυτή για φέτος διοργανώνεται από το Σύλλογό μας) και το συνέδριο της εθελοντικής Αιμοδοσίας το τρίπτυχο προσπαθειών που στόχο έχουν την ανάδειξη του μεγάλου ζητήματος που είναι η αυτάρκεια της χώρας μας σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

Η φλόγα της Αιμοδοσίας στο πέρασμά της κατάφερε να συμπαρασύρει, να ευαισθητοποιήσει και να προσελκύσει στην οικογένεια των εθελοντών αιμοδοτών μυριάδες συνανθρώπων μας.  Σύλλογοι δημιουργήθηκαν και ομάδες Αιμοδοτών ενέταξαν στις δράσεις τους την εθελοντική αιμοδοσία. Αυτό το αποτέλεσμα είναι που ακόμα  περισσότερο μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια ενός αγώνα που ξεχειλίζει από ανθρωπιά.

Σήμερα σας καλούμε όπως κάθε φορά να τρέξουμε όλο και περισσότεροι πάλι, μαζί και να μεταφέρουμε παντού το μήνυμα που είναι γεμάτο αγάπη και προσφορά, που θα δημιουργήσει έναν κόσμο καλύτερο πιο όμορφο και πολιτισμένο. Γιατί… η αιμοδοσία είναι πολιτισμός.

Τρέχει ο καθένας όσο μπορεί σε συνεννόηση με το Σύλλογο.

Τις εκδηλώσεις καλύπτουν:

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (ΕΟΔ), παράρτημα Κοζάνης &
Οι Σύλλογοι Ραδιοερασιτεχνών Κοζάνης ΣΥΡΑΚΟΖ & ΕΡΑΔΥΜ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

11/9/2015-Δευτέρα  Άνω Κώμη, Καισαρειά 18:30  διαδρομές Καισαρειά και αιμοδοσία, στη μέση της διαδρομής  Άνω Κώμη και  Άναμμα Βωμού 20:00.

12/9/2015 Σάββατο Δ.Δ. Τσοτυλίου 18:30 είσοδος και διαδρομή εντός οικισμού Άναμμα Βωμού Κεντρική Πλατεία 19:30.

14/6/2015 Νοσοκομείο Κοζάνης   13:30 Γραφείο Αιμοδοτών 14:00 Νοσοκομείο.

16/9/15 Τετάρτη Αγ. Παρασκευή– Λευκοπηγή -Πρωτοχώρι – Λευκόβρυση. 18:00 διαδρομές σε Λευκόβρυση, Πρωτοχώρι, Λευκοπηγή, Αγ. Παρασκευή.

19/9/2015 Σάββατο:  Σ.Ε.Α. Κοζάνης Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας:   18:30 Δρομείς μέσα στην πόλη, οδούς:  Ανδρέα  Παπανδρέου, Πλατεία Συντάγματος, Κασομούλη, Γκέρτσου, Κόμβος Κρόκου, Κόμβος Λάρισας, Πτωχοκομείου, Μπρίστολ, Φιλίππου Β΄, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟ ΚΤΕΛ, Σιακαβάρα, Αυλιώτη, Παύλου Μελά, Περδίκα, Νομαρχία, Δημοκρατίας, Παύλου Χαρίση, Δαβάκη,  Δημοτικός Κήπος 19:30.

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ – ΔΩΣΕ ΖΩΗ – ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                 Η Γ. Γραμματέα

Τσαουσίδης Θεόδωρος                      Τσαουσίδου Κάκη

Κοινοποίηση
Scroll to Top