ΣΕΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ “ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ” – 2η ΗΜΕΡΙΔΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας «ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ», στα πλαίσια των δράσεων του για την ανάπτυξη του πνεύματος εθελοντισμού και αλληλεγγύης,  συνδιοργανώνει  με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ν. Αργολίδας, την 2η ημερίδα με θέμα: ¨ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ¨, για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου.

Στο Άργος την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού ¨Μέγας Αλέξανδρος¨ 11:00 – 13:00 και την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου  11:00 – 13:00.

Ομιλητές θα είναι έγκριτοι επιστήμονες.

Στόχος αυτής της προσπάθειας, είναι να μάθουν οι μαθητές κλείνοντας το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους ότι μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην επίλυση ενός τόσο σημαντικού κοινωνικού προβλήματος αφιερώνοντας μόνο λίγο από τον χρόνο τους, Νέοι, με ιδιαίτερη ευαισθησία, που μπορούν εντασσόμενοι στους εθελοντές δότες να δώσουν νέα δυναμική στην προσπάθειά μας και γιατί όχι την οριστική λύση του προβλήματος.

Είναι σημαντικό να γίνει θεσμός στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση,  επαναλαμβανόμενος κάθε έτος. Μ­­­­­­­ε την βαθιά ελπίδα ότι η πρωτοβουλία μας στην Αργολίδα θα βρει μιμητές παντού,  ώστε και με την δική σας βοήθεια να μετατραπεί σε Πανελλήνιο θεσμό.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ
ο πρόεδρος
Δημήτριος Σελλής

Κοινοποίηση
Scroll to Top