ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκτάκτως συνεδρίασε το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Α. μετά την τραγική ενημέρωση για τον ξαφνικό χαμό, του επί σειρά ετών Γενικού Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου μας, Δημήτρη Παπανικολάου.

Ακόμα ένα θύμα προστέθηκε στα χιλιάδες θύματα του κορονοϊού και προσευχόμαστε να είναι ο τελευταίος που έφυγε από κοντά μας. Θα τον θυμόμαστε όλοι, ως έναν από τους σκαπανείς της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στη χώρα μας και στην πόλη του το Αγρίνιο, όπου για χρόνια ήταν μέλος της Διοίκησης του τοπικού Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α. αποφάσισε να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλους αυτούς που αγωνίζονταν μαζί του για την αυτάρκεια αίματος στη χώρα μας. Επίσης αποφάσισε αντί στεφάνου να κατατεθεί χρηματικό ποσό στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με  Νεοπλασματική Ασθένεια – «ΦΛΟΓΑ», επιθυμία και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 1 Ιουνίου και ώρα 18:00 στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στο Αγρίνιο και με απόφαση της Διοίκησης της Π.Ο.Σ.Ε.Α., η Ομοσπονδία μας θα εκπροσωπηθεί από την Ταμία του Δ.Σ., κυρία Παπαγιάννη Σπυριδούλα.

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

Ο Πρόεδρος                                                                  Η Γενική Γραμματέας

Χρήστος Εμμ. Πρωτόπαπας                                                  Ευαγγελία Ιωαν. Κλούρα

Κοινοποίηση
Scroll to Top