ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ 29ης ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑΣ

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Αγαπητοί συνάδελφοι του Δ.Σ,

Μετά την σύγκληση του έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Σ.Ε.Α. με μοναδικό θέμα την «29η Αμφικτιονία» καθώς και την «Γενική Συνέλευση» της Π.Ο.Σ.Ε.Α. αποφασίσαμε ομόφωνα, απόντος του μέλους του Δ.Σ. κ. Παπαδογεώργου Κωνσταντίνου, τα εξής:

Όπως πιθανών να γνωρίζετε στον Δήμο o οποίος θα φιλοξενούσε την Γενική μας Συνέλευση τις εργασίες της Αμφικτιονίας, καθώς και την Τελετή Λήξης της 15ης Λαμπαδηδρομίας, σημειώθηκε ένα τραγικό δυστύχημα που στοίχησε την ζωή τριών εργαζομένων του Δήμου Ευρώτα, με αποτέλεσμα ο Δήμος να ακυρώσει κάθε προγραμματισμένη του εκδήλωση για ευνόητους λόγους.

Το Δ.Σ. μετά από αυτή την εξέλιξη αποφάσισε

Α) η Τελετή Λήξης της Λαμπαδηδρομίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017, στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.

Β) η Γενική Συνέλευση της Π.Ο.Σ.Ε.Α. θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο του 2017, στην Αίθουσα Τελετών του Υπουργείου Υγείας και σε ημερομηνία που θα προσδιοριστεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, αφού πρώτα εξασφαλίσουμε την σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου. Συνεπάγεται πως η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της ΠΕΝΕΑ θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο, τις ίδιες ημερομηνίες.

Γ) η 29η Αμφικτιονία μεταφέρεται για τον επόμενο χρόνο 2018, αφού όπως είναι αυτονόητο απαιτείται σημαντικό χρονικό διάστημα έως ότου το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας εξασφαλίσει την συνεργασία και την στήριξη ενός άλλου Δήμου της χώρας ή ενός Συλλόγου Μέλους της Π.Ο.Σ.Ε.Α. ή ενδεχομένως ενός σημαντικού φορέα με μεγάλη κοινωνική δράση. Άλλωστε όλα αυτά θα συζητηθούν στην Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

Ο Πρόεδρος                                                        Η Γενική Γραμματέας

Χρήστος Εμ. Πρωτόπαπας                              Δέσποινα Ιωαν. Ροδουσάκη

Κοινοποίηση
Scroll to Top